More


  Gavrilescu se desparte de Recolta Dorolţ

  - Advertisement -

  gavrilescu

  Nou promovata în Liga a 3-a, Recolta Dorolţ, e pe cale să-şi piardă căpitanul.

  Mijlocaşul Dan Gavrilescu a anunţat printr-o postare pe pagina personală de facebook că a ales să încheie colaborarea cu Recolta din motive personale.

  „Colaborarea mea cu echipa Recolta Dorolt s-a incheiat. A fost o experienta frumoasa, din care am invatat multe, unde am cunoscut oameni si o cultura diferita fata de ce am fost eu obisnuit. Voi incepe probabil o noua aventura, pe un alt drum, dar mereu cu un singur gand: PERFORMANTA.

  Doresc mult succes si multe realizari echipei si celor apropiati ei in absolut toate obiectivele propuse, le merita! 🙂 Hajra Reki!!” a scris mijlocaşul de 29 de ani.

  Gavrilescu ne-a confirmat că decizia luată e definitivă şi că în ciuda unor oferte venite din liga a 2-a şi a 3-a acum pare tentat să renunţe la fotbal . “Am o ofertă bună pentru un loc de muncă stabil. Am deja o vârstă la care trebuie să mă gândesc şi la viitorul meu”, ne-a spus Gavrilescu.

  Gavrilescu a venit în iarnă de la Jucu la Dorolţ şi împreună cu fostul său profesor de la LPS, Mihai Sabău a pus umărul la promovarea în premieră în liga a 3-a a celor de la Recolta!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img