More


  Hai la stadion!

  - Advertisement -

  55

  E o chemare pe care am folosit-o în acest sezon mai mereu la meciurile de acasă ale Olimpiei. Acum însă , pentru meciul de sâmbătă chemarea mea se transformă într-o rugăminte. Echipa noastră de suflet are nevoie de noi mai mult ca oricând. Are nevoie de susţinere pentru a o împinge împreună spre victoria care ar păstra Sătmarul pe harta eşalonului secund.

  A fost un sezon cu bune, cu rele, cu mesaje pro sau contra, cu declaraţii mai mult sau mai puţin inspirate ale oficialilor sau jucătorilor. Sigur că ne-am fi dorit mai mult de la băieţi, poate chiar un play off sau chiar o implicare în bătălia promovării… Acum însă nu e momentul reproşurilor… Ele pot veni de duminică încolo…

  Acum, ca nişte suporteri adevăraţi e momentul să ştergem cu buretele tot ce a fost negativ sezonul ăsta şi să încercăm să-i împingem pe jucători spre victoria care să ne aducă salvarea de la retrogradare.

  OLIMPIA SATU MARE nu e nici a lui X, nici a lui Y, nici a partidului ZTRW ori GFLM ci OLIMPIA e a noastră.A sătmărenilor. Aşa că vă rog, împreună , la 95 de ani de la botezul Olimpiei Satu Mare în fotbalul românesc să venim cât mai mulţi pe bătrânul stadion Municipal.

  Să facem o sărbătoare galben-albastră!

  Ne vedem sâmbătă la ora 11 la stadion pentru Olimpia-Şoimii. Parcă nici nu contează că intrarea e liberă…

  Semnează… un suporter. MEREU HAI OLI!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img