Hoţ prins în flagrant de proprietarUn bărbat din Turulung a fost identificat de polițiști după ce a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să sustragă bunuri. Pentu fapta comisă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În data de 17.06.2016, la ora 13:02, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel telefonic la SNAU 112, de către proprietarul unei locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu din Satu Mare, despre faptul că a surprins într-una din camere un bărbat care încerca să sustragă mai multe bunuri. La fața locului a intervenit în scurt timp patrula de siguranță publică, patrula care l-a identificat la fața locului pe V.S. de 31 de ani din Turulung.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale care au stabilit cã cel în cauzã, dupã ce a intrat fraudulos în locuințã, se pregãtise sã sustragã un televizor LCD, pe care îl așezase deja într-o husã de material textil, dar și alte bunuri, evaluate în total la aproximativ 4500 lei, toate recuperate și restituite părții vătămate.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă. În data de 18.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a sesizat instanța de judecată, care a dispus emiterea pe numele celui în cauză a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts