Inedit / Handbal şi multă omenie la Atletikcaritabil1

CS Atletik Satu Mare a organizat la finalul lunii mai un turneu caritabil de handbal. Au participat patru echipe iar din punct de vedere sportiv, echipele de fete de la Ferencvaros Budapesta şi HCM Baia Mare au terminat pe primele două locuri… Însă turneul a avut o latură, poate mai importantă decât cea sportivă, una socială. Organizatorii au organizat o tombolă cu premii pentru suporteri şi nu numai . Iar contravaloarea unui bilet de tombolă era reprezentată de o mică donaţie în alimente care apoi să fie duse de fetele de la Atletik la o Asociaţie caritabilă.

“Aşa cum am promis la finalul turneului international de handbal, ne – am tinut de cuvant. Cu ajutorul unor fete din echipa de handbal, prin grija unor oameni inimosi si marinimosi si prin intermediul Fundatiei Hans Lindner Satu Mare, alimentele au fost donate Asociatiei Sfanta Rita. Aici au posibilitatea de a-si petrece timpul niste tineri care provin din comunitati defavorizate, care acasa nu au posibilitatea de a vedea cum se traieste intro familie normala. Sunt indrumati si pregatiti, de oameni cu suflet mare. Mai mult decat atat, pot invata rolul pe care il vor avea in propria familie, iar fiecare tanar in parte, este ajutat conform nevoilor proprii. Va multumim !!!” au scris cei de la Atletik pe pagina de facebook a clubului.

Felicitări iniţiatorilor acestui proiect ambiţios numit Atletik Satu Mare, lui Albi Kibedi şi Adrian Merlă şi celor implicaţi…

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts