More


  Întâlnirea foştilor fotbalişti de la SOMEŞUL

  - Advertisement -

  old-boys

  “Fotbalul m-a format ca om si prima echipa unde am inceput sa invat ce este bucuria de a merge la stadion a fost Somesul Satu Mare, o echipa mica de cartier dar cu suflet mare. Alaturi de mine, multe persoane au trecut pe la aceasta echipa. A sosit momentul sa facem ceva ca spiritul curat al acestei echipe sa reinvie.

  Eu, Dacian Nastai, alaturi de alt personaj emblematic pentru aceasta Asociatie Sportiva dar din alta generatie, Szilagyi Stefan, va invitam sa participati la intalnirea fostilor jucatori de la A.S. Somesul Satu Mare .

  Intalnirea este programata in data de 02.07.2016 . Doresc sa depunem un buchet de flori la mormantul celor care au pus bazele acestei Asociatii ,apoi sa incercam sa jucam mai multe reprize de fotbal in care sa se intalneasca generatiile anilor 60,70,80 si 90. Apoi repriza a treia in care sa depanam amintiri frumoase .

  Pentru o organizare perfecta, doresc sa ne contactati ( toti cei care in perioada 1960-1998 au fost alaturi de noi) la numarul de telefon :0744-504136 Szilagyi Stefan ,0722485693-Nastai Dacian .

  Va asteptam .” .Aşa sună invitaţia lansată în mediul on line de acum antrenorul Dacian Nastai cel care împreună cu preşedintele AJF Satu Mare, Ştefan Szilagyi îi aşteaptă pe iubitorii fotbalului sătmărean la o sărbătoare a clubului SOMEŞUL. O echipă aflată mereu în umbra Olimpiei dar care a dat fotbalişti deosebiţi şi a oferit mereu meciuri spectaculoase în liga a 2-a sau a 3-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img