Karting / Alexandru Bretan urcă pe primul loc la “general” la Puffok9

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc a doua etapă a Campionatului Național de Karting Școlar – “Cupa Prieteniei”, organizată de Palatul Copiilor Alba în colaborare cu Palatul Copiilor Reșița, pe circuitul Speed Park din Bacău.

La această etapă de pe circuitul Speed Park din Bacău s-au prezentat 95 piloți reprezentând douăzeci de Cluburi și Palate ale Copiilor din toată țara, numărând aici și reprezentativele județului Satu Mare, cercurile de karting din două municipii, Satu Mare și Carei.

k8

Echipa Palatului Copiilor Satu Mare, pregătită de către domnul profesor Takacs Gheorghe, a ajuns să puncteze în finală cu patru piloți. Pe o pistă udă, cu zone întinse unde băltea apa, piloții sătmăreni ai clasei Puffo au fost strălucitori. Alexandru Bretan a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, iar cu acest rezultat a urcat și în clasamentul general al clasei pe locul 1.

Maria Patricia Pișcoran, în ciuda dificultății pistei, a depășit piloți experimentați şi a reușit să termine cursa pe locul șapte. La clasa mini, ambii piloți, Balog Dominik și Mateo Olar, au primit câte o mențiune la final din partea organizatorilor.

Următoarea etapă va avea loc în perioada 25 – 26 iunie pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts