More


  Mai sunt lemne de furat!

  - Advertisement -

  lemne

  Hoții de lemne acționează atât ziua cât și noaptea, și fură material lemnos din pădurile județului mai ceva ca-n codru.

  Astfel, în noaptea de 23/24 iunie, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Satu Mare, a interceptat în trafic o autoutilitară care transporta material lemons.

  La volan a fost identificat A.B., de 33 de ani, din Satu Mare, care nu a putut prezenta nici un document de proveniență sau de transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 lei și cea a reținerii în vederea confiscării a autoutilitarei.

  Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că materialul lemnos transportat provine de la un bărbat din cartierul Sătmărel, pentru care nici acesta nu deținea documente de proveniență, astfel că C.P., de 38 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă de 5.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos transportat, ce consta în lemn rotund de stejar, tăiat la lungimi de aproximativ 2 m, estimat ca și volum la 1,5 mc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img