Mutu: “În niciun caz un meci de retragere”564695-mutu2

Deși inițial s-a crezut că duelul România – Georgia va consemna meciul de retragere a lui Adrian Mutu de la echipa națională, “Briliantul” a ținut să precizeze prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare că lucrurile nu stau chiar așa.

Golgheter all time al primei reprezentative, la egalitate cu Gică Hagi, Mutu anunțase prin intermediul unei scrisori că renunță la cariera de jucător.

“Dragi prieteni, vineri înaintea meciului echipei noastre naționale voi fi premiat de FRF, un premiu de recunoștință pentru cei 15 ani de activitate la echipa naționala si in nici un caz un meci de retragere așa cum au dat stirea la TV ….” a anunțat Briliantul pe pagina de Facebook.

Echipa națională de fotbal a României va disputa vineri, 3 iunie, ultimul amical, contra Georgiei, dinainte de plecarea spre Franța pentru Campionatul European. Partida se va disputa pe “Arena Națională”, de la ora 21:00.

În vârstă de 37 de ani, fostul jucător de la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul şi Pune City a revenit în această iarnă în Liga 1, la ASA Tg. Mureş, în speranţa că va prinde un loc în lotul pentru Euro. Mutu nu a bifat, însă, decât patru prezenţe, fără a marca vreun gol, iar acum a decis să pună capăt carierei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts