More


  Muzică de calitate pe străzile Sătmarului

  - Advertisement -

  FESTIVAL

  Ne despart doar câteva ore de startul Festivalului Muzicii de Stradă, organizatorii au definitivat programul scenelor, ele fiind amplasate în centrul istoric: scena DRÄXLMAIER Group pe platoul de evenimente Corneliu Coposu, scena TransPink pe pasajul Coposu, în mijlocul parcului Pieţei Libertăţii va fi amplasată scena Zes Zollner, iar în acest an se vor completa cu două locaţii tematice: scena AutoNet în curtea Muzeului de Artă, cu programe şi surprize incitante pentru public, iar pe scena Rosendahl Industrial se va organiza un program de tineret în colaborare cu Asociaţia Samstudia.

  Festivalul începe cu ziua „zero” în Carei, de la ora 19.30 careienii vor putea savura muzica și spectacolul de stradă oferit pe două mini-scene din centru: pe scena Polipol de la Amfiteatru edu-trainerul muzical „Mister Nicu” va oferi copiilor momente deosebite, băieţii de la Ash Band şi Projekt Akuszik (Ungaria) vor veni cu piese cover acustice. Pe scena de la Monumentul Ostaşului Român de la ora 20.00 vor evolua Vitez Julia și Putovics Abel precum şi tinere talente careiene: Castelanii Acoustic Project.

  Vineri, 1 iulie, începe week-end-ul de wellness muzical la ora 19.00. Sâmbătă, 2 iulie, vor evolua în premieră muzicienii de la Band of Streets, care cântă hiturile disco al anilor 90, All that she wants şi alte melodii arhicunoscute … pe trompetă. Programul conţine din nou 30 de concerte, iar muzicienii vor cânta şi „la liber” pe străzile Sătmarului. Duminică, 3 iulie, se ajunge la punctul culminant, sosesc în oraş muzicienii olandezi de la Balcony Players care cutreieră lumea şi ne vor oferi un spectacol extraordinar de world music, după care juriul format din Petruska Andras și Koszorús Krisztina va desemna câştigătorul competiţiei muzicale, cel care va câştiga suma de 2.000 de euro oferit de GotecRom.

  Festivalul se va termina cu o sesiune de jamming. Sponsorul principal al evenimentului este DRÄXLMAIER Group, partenerul în comunicare este DigiMobil, iar premiul cel mare în valoare de 2.000 de euro este oferit de Gotec Rom.  Sponsorii evenimentului sunt Goodwill Consulting, TBA Romania şi Roland Corp. Partenerii în organizare sunt PRO Music Stage şi GerBog, invitaţii din alte ţări sunt găzduiţi de Hotel Dana 2.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img