More  Olimpia se salvează fără Glorie

  - Advertisement -

  52859

  Conform liga2.ro , oficialii echipei din Buzău au decis să nu se prezinte la meciul tur al barajului pentru menţinerea în Liga a II-a, din cauza lipsei banilor şi a jucătorilor.

  Azi, de la ora 18:00, era programată partida cu Olimpia, la Satu Mare. Doar că până la ora închiderii ediţiei ziarului pe site-ul FRF nu era confirmată neprogramarea meciului.

  Gloria Buzău, care oricum e aproape de faliment, are şanse minime să continue în Liga 2 după ce o să piardă cu 0-3 la “masa verde”, iar în retur nu o să bată la acelaşi scor sau mai mare, în cazul în care va juca pe teren propriu.

  Olimpia Satu Mare a primit o veste excelentă în timp ce se pregătea de barajul pentru menţinerea în liga secundă. Turul barajului nu se va mai disputa pentru că Gloria Buzău a anunţat că nu se prezintă la meciul ce trebuia să se joace la Satu Mare.

  “Este adevărat. Nu ne prezentăm, pentru că nu avem nici jucători, avem doar copii şi nici bani. Am merge în zadar şi mai e şi o deplasare până la Satu Mare. E o situaţie dramatică. Echipa se desfiinţează. Ion Viorel s-a luptat să salveze această echipă, dar nu s-a putut. Nu văd niciun viitor. Mai dispare o echipă de pe harta fotbalului din România”, a spus, pentru Liga2.ro, Romeo Bunică, antrenorul secund al Gloriei.

  “Vom fi retrogradaţi în Liga a V-a. Oricum am fi retrogradat. Suntem şi în faliment”, a mai spus Bunică. Meciul tur al barajului cu Olimpia ar fi trebuit să aibă loc azi, de la ora 18:00, la Satu Mare, iar returul sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 17:30, la Buzău.

  Jucătorii Olimpiei n-au mai intrat în cantonament dar aseară la ora 18 au avut programat un antrenament. Iar oficialii clubului spun că aşteaptă un document oficial de la FRF prin care să fie confirmată neprezentarea buzoienilor. Iar decizia ar trebui luată până marţi la ora 12.

  Faliment şi cu blaturi dovedite
  Situaţia Gloriei Buzău a devenit fără ieşire, pe toate planurile, în ultimele luni. Societatea care administrează echipa a fost declarată în faliment, iar împotriva antrenorilor şi a 14 jucători au fost dictate sancţiuni între 2 luni şi 2 ani de suspendare, însoţite de amenzi, după ce Comisia de Integritate a FRF a dovedit că echipa a participat la 10 partide trucate în sezonul trecut.

  Decizia de a nu se mai prezenta la meciurile de baraj vine la doar o zi după alegerile locale, unde Ion Viorel a candidat la postul de primar al oraşului Buzău şi a obţinut un rezultat sub aşteptări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts