More


  Peste 100 de karateka la examenul de centură

  =

  DSC_2720

  Trei evenimente deosebite organizate de Asociația Județeană de Karate am avut în urmă cu o săptămână.

  Într-un cadru festiv, asigurat de Casa de Cultură a Sindicatelor, și în prezența unui public numeros sportivii de la cluburile Samuraiul, Energy Kardio, Lazuri si Okinawa au susținut un examen de grad (centura) la karate. Examen în care si-au demonstrat aptitudinile fizice si psihice.

  DSC_2700

  La acest moment deosebit a fost prezent si colegiul centurilor negre format din Magos Robert 6 dan,Nyesti Csaba 3 dan,Anzik Arnold 2 dan, Marchis Cristian 2 dan si Filer Ivan 2 dan. Totodata a fost prezent si dir. marketing AJK dl Kovacs Otto.
  Invitatul special a fost Kereskenyi Gabor –primarul ales al Satmarului care este si presedintele onorific al AJK Satu Mare.
  Președintele AJK, Magoș Robert a făcut și un bilanț al activității pe primele șase luni ale anului iar apoi au fost premiați campionii nationali pe anul 2016:
  Ardelean Andrea, Olosuteanu Andrei, Ardelean Darius, Kovacs Otto Istvan, Magos Robert Patrick (Samuraiul) si Dan Alexandra, Balog Alex (Energy Kardio). Premiile au fost inminate de catre presedintele onorific AJK –dl. Kereskenyi Gabor.
  Nu au lipsit surprizele… Primarul Kereskenyi Gabor a primit în semn de mulțumire pentru activitatea de doi ani ca președinte onorific la AJ Karate, o sabie de samurai.
  Acesta a mulțumit pentru apreciere și a promis că va continua să sprijine activitatea Asociației Județene de Karate . “Aceasta sabie de samurai reprezinta onoarea , cinstea si este cea mai mare distinctie primita in lumea artelor martiale . Sabia de samurai atunci este cu adevarat valoroasă daca cel care o are reuseste sa o țină în teacă “ a transmis Kereskenyi Gabor.

  Examenul de centură a încheiat evenimentul. Cei peste 100 de karateka au fost examinati pentru centurile galbene, portocalie, verde, albastru si maro.
  “Karateka prezenti la acest examen au trecut cu brio si au urcat o treapta mai sus in ierharia centurilor in artele martiale, antrenorii si-au indeplinit scopul propus, dar totusi s-au vazut citeva lipsuri mai ales la stabilitatea pozitiilor in timpul executiei a piciorului, si totdata trebuie sa punem mai mare accent pe exersarea probei kata (lupta imaginara cu mai multi adversari) – ne-a declarat Magos Robert 6 Dan – presedintele Asociatiei Judetene de Karate din Satu Mare si CS Samuraiul.
  Sportivii care au obtinut centura :

  8 kyu cent. galbena RENCIK BENC, CUCUIET CEZA, BONEA IANIS, NARITA LUCA, CHEREJI NAOMI, CHEREJI MIRIAM, ARDELEAN BOGDAN, ANITAS ALEX, CHILINTAN ALEX, IENEI DAVID, GORGAN ALEX, POP GIULIANO, VIRAG RAUL, HOZAN MATEI, GROZA KEVIN, BALOG DAMIAN, VERES LUCA, MOCA PATRIK, CORODAN ALEXIA, KOMAROMI RUXANDRA, SZILAGYI TAMAS

  7 KYU CENT. PORTOCALIE ALEJANDRO SEBASTIAN, VIDA MARK, VIDA ARON, HAGER EMMA
  TEMPE PATRICK, VLAICU RAUL, OFRIM CRISTIAN, GHERMAN MARIUS, DAN ALEX, DAN ALEXANDRA
  OROS DOMINIC, STAN ARIUS, SENTI CARINA, ANZIK ARIANA, CRACIUN BOGDAN, ANZIK PETRA

  6 KYU CENT. VERDE VASZKA DAVID, SLUJITORU DRAGOS, BALOG ALEX

  5 KYU CENT.ALBASTRA 1 TRESA NIMIGEAN CARINA, ARDELEAN ANDREA, SABOU DENISA, KOVACS MATE

  4 KYU CENT.ALBASTRA 2 TRESE OLOSUTEANU ANDREI, SUBA DORA, DRAGOS VLAD, BOZINTAN PAUL
  KIRALY TAMAS

  3 KYU CENT. MARO 1 TRESA MAGOS ROBERT PATRICK

  2 KYU CENT. MARO 2 TRESE ARDELEAN DARIUS, MIHALI MATEI, SARBA GABRIEL, CIRCIU PATRICK, MESZAROS BALINT, GITTINGER ANDRAS, TRIF BOGDAN

  1 KYU CENT.MARO 3 TRESE LEMAK HANNA, POP LAURA,PODOLYAK DENISE,BONTIDEAN DANIEL, KONYA ARNOLD, TRIF STELIAN  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img