Primarul din Odoreu, implicat într-un scandal electoraldumitru-pop-odoreu

Scandal monstru într-o secție de votare din comuna Odoreu, cu o zi înainte de deschiderea secției. În timp ce se afla în secția de votare, un observator acreditat de Biroul Electoral Județean și reprezentant al Expert Forum București a avut parte de un moment neplăcut, un scandal cu primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.

În timp ce se afla în secția de votare, observatorul Expert Forum București ar fi fost agresat și i s-ar fi rupt acreditarea de către primarul Dumitru Pop, care în acel moment se afla în secția de votare. Observatorul a filmat tot momentul de după eveniment.

În filmare se observă ceea ce ar părea să fie o parte din acreditarea observatorului în mâna primarului. Surse din comună susțin că edilul șef ar fi fost enervat de faptul că observatorul l-a surprins şi filmat în momentul în care se afla în secţia de votare aducând buletine de vot, lucru interzis de lege. Observatorul ar fi depus plângere penală pentru violență și distrugerea unui act oficial. Pop Dumitru Dorel a fost amendat de către Poliţie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts