Primarul reales din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, le dă indicaţii din arest subordonaţilor din Primăriecatalin-chereches-indicatii-din-arest

Primarul reales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, le dă indicaţii din arest subordonaţilor din Primărie, certându-i pentru mizeria pe care a văzut-o prin geamul dubei.

“Revenind la Baia Mare şi la ce am văzut prin geamul dubei… Am văzut MIZERIE în oraş! Am văzut că nu e tunsă iarba şi nu sunt tăiate gardurile vii. Am auzit că vă sabotaţi prin Primărie. Economic – Utilităţi Publice – Ambient Urban. Am impus un standard în ultimii ani. Nu aduceţi oraşul înapoi la mizeria de acum 5 – 10 ani! Avem în oraş un sens giratoriu pe şoseaua de centură. E greu măcar să se taie iarba acolo?! Avem un sens giratoriu pe strada Mihai Eminescu, intersecţia cu str. Oborului, e greu să puneţi nişte flori, arbuşti, iarbă?! De ce nu a pus Serviciul Public Ambient Urban steagurile tricolore pe stâlpi de Ziua Eroilor? Trăiţi în altă ţară decât România?! Aţi uitat să respectaţi eroii şi armata?! Aşa cum uitaţi să curăţaţi sâmbătă şi duminică în parcuri. M-aţi dezamăgit încă o dată!’’, a scris Cherecheş sâmbătă pe Facebook în scrisoarea 32.

El îi roagă pe colegi să gândească transformarea Serviciului Public Ambient Urban în societate pe acţiuni în subordinea Consiliului Local.

“Facem o investiţie în dotări, utilaje, dar întreţinem oraşul transparent, mai ieftin şi mai de calitate. În această societate putem introduce şi echipe de întreţinere pentru blocurile de locuit şi şcoli, pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care trăiesc în imobile care se distrug în permanenţă neavând reţele noi, acoperişuri reparate şi izolate, scurgeri pentru ape pluviale sau subsoluri curăţate. Încă o serie de observaţii din duba penitenciarului: vă rog să acceleraţi trasarea/marcajul drumurilor cu vopsea de calitate, inclusiv în cartiere. Cereţi societăţii care a făcut străzile Oborului, Electrolizei şi Grănicerilor să refacă marcajul. De asemenea, vă rog să puneţi “presiune” pe Compania Naţională de Administrare a Drumurilor şi Autostrăzilor, în special pe şeful lor de la Cluj, să demareze lucrările pentru sensul giratoriu de la Metro, sensul giratoriu de la Italsofa. Despre alte gânduri, sentimente, trăiri, vă scriu curând’’, le mai transmite edilul.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts