More


  Protest al unor medici și asistente din Satu Mare

  - Advertisement -

  medici-stomatologi

  Mai mulți medici și asistente au decis să demareze o acțiune de protest pașnic împotriva corupției din sănătate și a corupției în general. Aceștia par foarte deciși să oprească această stare de fapt din sistemul de sănătate, considerat ”putred” în acest moment.

  Călin Culcean, inițiatorul acțiunii
  Inițiatorul acestei acțiuni de protest pașnic este Călin Culcean. Acesta explică ce urmărește prin această inițiativă. ”Vrem să atragem atenția celor care se așteaptă la “medicină ca în vest” asupra sistemului mafiot și putred care a pus stăpânire pe sistemul medical. Din păcate, avem de suferit și noi, cei din aria medicală privată, deoarece suntem stigmatizați drept “medici români”. În condițiile în care managerii și factorii de decizie sunt chitiți să dea tunuri financiare, medicii pot fi școliti și la Sorbona!”, spune medicul Călin Culcean.

  Corupția înseamnă decese
  Acesta mai spune că întreaga corupție din sistem are ca și efect, nici mai mult nici mai puțin, decât decesul unor pacienți. ”Infecțiile nosocomiale au apărut din cauza corupției. Acum nicio mită din lumea asta nu o mai stârpește din spitale. Și această situație tragică face noi victime zi de zi! Atragem atenția asupra opiniei publice că e momentul să se trezească, să dispună de voce, creier și voință! Dacă nu ne facem auziți, dacă nu le vom atrage atenția că suntem cu ochii pe ei, gata în orice clipă să-i tragem la răspundere, ne vor “ucide” pe rând fără nicio urmă de empatie sau regrete”, a mai spus Călin Culcean.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img