More


  Rusia riscă excluderea de la EURO

  - Advertisement -

  rusi

  Rusia va fi anchetată de UEFA după ce suporterii ei i-au bătut crunt pe englezi, înainte, în timpul și după meciul dintre cele două țări de sâmbătă de la EURO, terminat la egalitate, scor 1-1.

  Orașul Marseille și Stade Velodrome au devenit câmpuri de luptă între suporterii ruși și cei englezi. Britanicii au fost cei care au avut cel mai mult de suferit, fiind alergați chiar în tribunele stadionului de huliganii barbari.

  “Fanii ruși sunt adevărați infractori atunci când vine vorba despre practici incorecte și incidente pe stadion”, scrie Independent.

  UEFA va examina imaginile pe care le va primi de la statul francez. Rușii au fost depunctați cu 6 puncte după incidentele de la EURO 2012. Această depunctare era valabilă pentru preliminariile pentru EURO 2016, însă intra în vigoare doar dacă rușii ar fi avut vreo recidivă.

  Atunci, rușii s-au bătut în fiecare zi în care au stat la EURO 2012, disputat în Polonia și Ucraina. S-au luat la harță cu stewarzii și fanii adverși fără a se gândi la vreo penalitate.Problema este că Rusia nu prea are cum să fie depunctată într-o campanie următoare. Mondialul din 2018 va fi găzduit chiar de ruși, așadar echipa nu va juca preliminarii în următorii doi ani. UEFA își pune întrebări și cu modul de acționare al forțelor de ordine franceze. Dat fiind faptul că oricum sunt probleme cu privire la un posibil atentat terorist, jandarmii și stewarzii au părut total nepregătiți la un meci considerat drept unul de risc maxim. Rușii chiar au intrat cu un aruncător de torțe!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img