Sărbătoarea grâului la Dumbrava MinunatăALIN_1

Emoții mari în această săptămână la toate grădinițele din Satu Mare. Copiii au mai terminat cu bine un an, an în care au putut visa, s-au putut transforma în zmei, în prințese sau în fluturași. Grădinița Dumbrava Minunată a găzduit ieri serbarea copilașilor din grupa albinuțelor ocupate.

Costumați care de care mai frumos, copiii au pus în scenă spectacolul “Sărbătoarea grâului”. Albinuțele, fluturașii, greierele sau floricelele au înfrumusețat scena prin multitudinea de culori și zâmbetele radiante. După zile întregi de repetiții a venit rândul ca micuții să scoată o lacrimă din ochii părinților…lacrimă de bucurie, de emoție și de mândrie.

Fiecare copil a fost special în felul lui. Anii parcă au zburat iar doamnele educatoare Oana Anania și Gabriela Mihalca au văzut zeci, sute de copii crescând sub ochii lor iar mai apoi luându-și zborul. Să ai această meserie este o binecuvântare. Pentru unii copii emoțiile au fost duble…ieri a fost serbare de final de grădiniță, de la toamnă vor fi școlari. Doamnele educatoare le-au dăruit câte o diplomă de absolvire a grădiniței Dumbrava Minunată.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts