More


  Satu Mare domină clasa Puffo

  - Advertisement -

  kart

  În cadrul celei de-a treia etape a Campionatului Național de Karting Școlar – Cupa Carașului, organizată de Palatul Copiilor Reșița pe circuitul Skat Kart din Târgu Secuiesc, s-au aliniat la start 90 dintre piloții cei mai experimentați de la unitățile de învățământ din toată țara.

  Cercul de karting al Palatului Copiilor Satu Mare, condus de profesorul Gheorghe Takacs, s-a prezentat cu trei piloți la două clase de concurs diferite.

  kart3

  Clasa Puffo a adus cea mai mare surpriză a etapei! Pilotul Palatului Copiilor Satu Mare, Pișcoran Maria Patricia, a avut un parcurs perfect și, deși a fost mereu urmărită foarte îndeaproape, a rezistat presiunii, a reușit să se impună în fața tuturor și să urce pe prima treaptă a podiumului. Din nefericire, Bretan Alexandru a avut parte de abandon tehnic dar, în ciuda acestuia, cei doi piloți sătmăreni sunt pe primele două locuri ale clasamentului general provizoriu la clasa Puffo.

  kart4

  La clasa Mini, pilotul Balog Dominik a ocupat locul șapte.

  Acum echipa se pregătește pentru următoarea etapă, ce va avea loc în perioada 16 – 17 iulie, deja pe cunoscutul circuit Skat Kart din Târgu Secuiesc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img