SATU MARE VOTEAZĂ- Vezi care au fost primii candidaţi ce au ieşit la VOT!13.20 Piricsi Artúr, primarul orașului Livada a votat la secția de votare nr. 94. Primarul şi-a exercitat votul împreună cu soția lui și cu fiul lui care acum a votat pentru prima dată.

„Astăzi am votat pentru continuarea dezvoltării orașului Livada. Munca începută trebuie continuată în cursul următorilor patru ani. Am avansat mult, dar mai avem mult de făcut pentru progresul localității noastre. În același timp, îndemn toți locuitorii orașului Livada să trăiască cu dreptul lor de a alege.”

13.00 Deputatul Erdei D. István a votat la secția de votare nr. 48, împreună cu soția lui și cu cei doi copii. „La exprimarea votului meu am avut în vedere patru criterii: schimbarea, dinamismul, ordinea și viitorul.” – a declarat parlamentarul

GOVOR

12.30- vicepreşedintele Consiliului judeţean, Mircea Govor a votat la secţia amenajată la Şcoala generală nr 10. Acesta a declarat că a votat cu încredere pentru continuitate .

În primul rând am votat pentru continuitate la nivelul municipiului Satu Mare şi bineînteles am votat pentru omenii in care eu am mare incredere .Şi dacă eu sunt azi la vot inseamna ca sunt colegii mei pentru care garantez.

Dupa cum am văzut astăzi lucrurile s-au miscat destul de bine este timp frumos asa că eu sper să fie un număr cat mai mare, cu cât sunt mai multi sătmăreni la vot cu atât rezultatul va fi mai bun.

pataki-csaba1

12.15 preşedintele UDMR Satu Mare, Senatorul Pataki Csaba, candidat la președenția Consiliului Județean Satu Mare a votat la amiază la secția de votare nr. 54.

„Am votat pentru schimbare în municipiu și pentru prosperarea, dezvoltarea județului Satu Mare, pentru copii noștri ca să se simte acasă. Cu toții simțim responsabilitatea atât pentru comunitatea noastră cât și pentru dezvoltarea localităților județului. În continuare îî îndemn pe toți să acorde 15 minute din timpul lor și să meargă la vot, deoarece astăzi decidem soarta comunității noastre pentru următorii 4 ani.”

cozma

12.00- ADRIAN COZMA- candidatul PNL la primăria Satu Mare a votat şi el…Imediat acesta a şi postat un mesaj pe facebook adresat sătmărenilor…

Împreună cu soția mea, Adina, am votat deja.
Am votat pentru schimbare, pentru că vreau să redevin mândru de orașul meu. Îi chem pe sătmăreni să vină să voteze. Poate că un singur om, cu un singur vot, nu poate schimba prea mult. Dar fiecare e dator să încerce să schimbe acest oraș. Împreună, sătmărenii pot face ca orașul să renască.
Veniți la vot!

radu bud vot

11.15- Şi prefectul RADU BUD A VOTAT! Însoţit de soţia Oana acesta a declarat că a votat pentru dezvoltarea judeţului Satu Mare.

”Am votat astăzi pentru un Consiliu Județean care să aducă toate localitățile județului în secolul XXI, am votat pentru un Consiliu Local care să adopte niște hotărâri care să fie cu adevărat pentru toți locuitorii orașului Satu Mare și, nu în ultimul rând, am votat pentru un primar care să fie cu o echipă alcătuită, capabilă să dezvolte orașul nostru”, a spus prefectul Radu Bud după ce a votat.

radubud222

11.10- Candidatul ALDE la funcţia de primar a mun.Satu Mare, ADRIAN ŞTEF a votat . Alături i-au fost cei doi copii, Astrid şi Armand. Extrem de elegant, fiul lui Ştef a împărţit crini tuturor doamnelor şi domnişoarelor din secţia de votare.

”Am votat pentru viitorul municipiului Satu Mare. Eu cred că Sătmarul are nevoie de un primar pe picioarele lui, un primar care a demonstrate, de un om care a făcut multe pentru sătmăreni deja. Eu chiar cred că nu este nevoie să fie un primar foarte român, sau un primar foarte maghiar sau un primar foarte șvab, trebuie să fie cu adevărat primar. Eu chiar cred că acum a făcut primul pas pentru a putea transforma Satu Mare într-un municipiu al tinerilor, acolo unde toți ne putem regăsi, acolo unde cu încredere putem privi către viitor”, a spus Adrian Ștef după ce a ieșit din secția de votare.

stef bun

 

11.00- IULIU ILYES A VOTAT! Fostul primar al municipiului SATU MARE, Iuliu Ilyes a ieşit la vot. Acesta s-a mutat din Satu Mare şi candidează acum pentru fotoliul de primar al comunei VETIŞ.

Ilyes a postat pe pagina personală de facebook o votografie prin care îi îndemna pe sătmăreni să iasă la VOT. Eu am votat deja ! Veniţi şi voi !

ilyes

10.55- Candidatul UNPR la primăria Satu Mare a votat! Ioan Opriş a fost însoţit de soţie şi a declarat că:

Astăzi am votat pentru o schimbare la Satu Mare, pentru ca municipiul să se schimbe, să se dezvolte, să nu rămână aşa cum este de 16 ani încoace. Alături de mine am consilierii mei, dl. inginer Donca Raul, dl. inginer Lucian Ciprian, băieţi foarte tineri cu pregătire superioară care pot face ceva pentru municipiul Satu Mare. Nu în ultimul rând este şi dna Andreica Voichiţa, avocat, jurist, care ne poate îndruma în tot ce înseamnă activitatea juridică a Consiliului Local şi a primarului. După alegerile acestea, în funcţie de rezultat, noi vom trece imediat la acţiune pentru schimbarea în bine a municipiului, pentru dezvoltarea sa şi pentru atragerea de investiţii, de dezvoltare economică prin acordarea de facilităţi operatorilor economici noi“, a declarat Ioan Opriş, la ieşirea de la urne.

10,45- Co-preşedintele PNL, ROMEO NICOARĂ a votat! Acesta a venit însoţit de câţiva membri de partid şi de mama sa. Iată declaraţia făcută la ieşirea din secţia de votare.

Am votat astăzi pentru oameni, pentru oamenii municipiului Satu Mare, pentru viața noastră, pentru traiul nostru de zi cu zi. Cred cu tărie că este nevoie să ne implicăm cu toții astăzi, în 5 iunie, această zi importantă pentru România nu numai pentru județul Satu Mare. Să ieșim la vot, să punem ștampila pe buletinele de vot pentru a genera în primul rând pentru noi dezvoltare, de a genera o viață mai bună pentru sătmăreni. Vedem cu ochii noștri că Satu Mare are nevoie de impuls pentru dezvoltare, de aceea cred că este important ca fiecare să iasă astăzi din casă, 5-10 minute din timpul său să-și dedice acestui lucru și să vină să voteze pentru că o dată la patru ani ne exprimăm punctul de vedere pentru conducerea cetății. Este cetatea noastră Satu Mare, pe care vrem să o vedem mai frumoasă, mai bună, mai înfloritoare”, a declarat co-președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

 

nicoara vot

10.30- Primarul DOREL COICA A VOTAT! Acesta a venit însoţit de soție, fiică , ginerele și nepotul, pe care l-a și luat cu el în cabina de vot.

Tot nepotul a fost cel care a introdus buletinele de vot în urne, edilul afirmând că acesta îl va face pe el primar pentru încă un mandat.

„Am închis foarte multe proiecte sau mai bine zis le-am dus la capăt. Am deschis și vom deschide alte proiecte. Este un an decisiv pentru viitorul municipiului Satu Mare, s-au deschis axele de finanțare și nu avem voie să pierdem nici măcar un leu. Suntem pregătiți, avem o echipă competentă și astăzi am votat pentru pentru continuitate, este normal să continui ce am început și îmi doresc ca în anul 2020 să arate orașul Satu Mare așa cum îl dorim noi sătmărenii.Mi-as dori să fie o prezență bună la vot. Dacă nu este o prezență de 55-60% contracandidatul meu are șanse reale să câștige.”

coicavot554467

1o,oo-  Kereskényi Gábor candidatul UDMR la primaria mun. Satu Mare a votat la ora 1o,oo la sectia de votare nr. 5O, din localitatea Satu Mare. Acesta a fost ajutat de fetiţa lui, Fanny, cea care a şi introdus buletinul de vot în urnă. Kereskenyi a declarat la iesirea din sectia de votare:

„Ziua de duminică este o zi crucială pentru Satu Mare și pentru toți sătmărenii care astăzi au de ales între stagnare și între proiecte proiecte viabile, realizabile. Împreună cu familia mea am votat pentru schimbare, am votat pentru viitorul municipiului Satu Mare și a tuturor sătmărenilor.”

kereskeny

10,00 Nagy Szabolcs, președintele executiv UDMR județul Satu Mare a votat dimineața la ora 10.00 la secția de votare nr. 36. din localitatea Satu Mare. La întrebarea ziariștilor el a declarat

„Am votat pe acei candidați care au șanse reale pentru a schimba orașul în bine. Știm cu toții cine poate schimba orașul. El este cel care a primit astăzi suportul meu și a familiei mele.”

10,00 Kovács Jenő, primarul orașului Carei a votat dimineața la ora 10.00 la secția de votare nr. 76.

„În primul rând îndemn pe toți careienii, locuitorii județului Satu Mare, a României în general, să meargă la vot, să folosească dreptul lor cetățenesc, pentru că fiecare vot contează. Eu personal am votat la dezvoltarea echilibrată. – a declarat primarul.

9.00- HOREA ANDERCO-  candidatul independent la fotoliul de primar al municipiului Satu Mare şi pentru un post de consilier local a părut încrezător la ieşirea din cabina de vot.

votanderco6565

”Am votat cu gândul de a se produce schimbarea de care avem nevoie. Am votat pentru că nu sunt mulțumit de ce se întâmplă în municipiul Satu Mare. Sper să fie cât mai mulți cetățeni care să facă același lucru pentru că, până la urmă, de ei depinde viitorul orașului nostru. Nu primarul, nu Consiliul Local sau cel Județean, ci cetățeanul trebuie să decidă ce se va întâmpla în acest oraș”, a spus Horea Anderco după ce a ieșit din secția de votare.

7,35  – Ressler Stefan, candidat consiliul local Satu Mare s-a prezentat la vot, la sectia nr. 68 din mun. Satu Mare, el votand pentru schimbare in judetul si municipiul Satu Mare. Iată mesajul fostului candidat FDG la primăria Satu Mare, postat pe facebook: “Noi am votat pentru schimbare in municipiul si județul Satu Mare!”

resler

7,30 Riedl Rudolf, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare în secția de votare nr 72 din municipiul Satu Mare a votat încă în primele minute a zilei. După vot a declarat: Am votat ținând cont de interesul cetățenilor și pentru ca lucrurile în județului și municipiului Satu Mare să repornească într-o direcție bună.

7,00 – S-au deschis secțiile de votare. Deocamdată nu s-au semnalat probleme

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts