More


  Schimbări întârziate la Primărie

  - Advertisement -

  consiliul-local-satu-mare-(2)

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat ieri – după şedinţa Consiliului Local – că şefii de servicii subordonate Consiliului Local – precum Apaserv sau Transurban – pot să stea liniştiţi.

  Salvaţi de contracte
  Cel puţin deocamdată, fiind protejaţi de faptul că mai au contract până anul viitor.

  „Apaserv şi Transurban au conduceri conform ordonanţei privind guvernanţa corporativă a societăţilor comerciale. Aceste contracte de management expiră la începutul anului viitor, undeva în martie 2017. Bineînţeles, urmează auditul şi în cadrul acestor societăţi comerciale, dar în cazul în care auditul nu constată nereguli, ei pot să îşi continue mandatul până la sfârşit, nu e nicio problemă”, a spus edilul şef.

  Nu se fac schimbări forţate
  Kereskenyi Gabor a mai precizat că nu se vor face schimbări cu orice preţ, fiind urmărită performanţa fiecărui şef de serviciu în parte. „Nu este nicio grabă de a face schimbări. Nu vor fi schimbări doar de dragul de a schimba, de a înlocui persoane cu alte persoane. Noi facem acum o analiză a activităţii acestor servicii publice, care sunt prestate în interesul cetăţenilor”, a mai spus Kereskenyi.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img