More  Şcoala postliceală VASILE GOLDIŞ Satu Mare este unică în judeţ, dar şi în ţară

  - Advertisement -

  goldis

  75 de absolvenţi ai Şcolii postliceale VASILE GOLDIŞ au participat ieri la Cursul festiv, care a avut loc în sala de spectacole a Filarmonicii de stat DINU LIPATTI din Satu Mare. Din cei 75 de elevi, 27 au absolvit specializarea asistenţi medicali de farmacie şi 48 asistenţi medicali generalişti. La acest eveniment, de neuitat, din viaţa absolvenţilor au participat: părinţi, rude, prieteni şi cadrele didactice ale Şcolii postliceale.

  Elena Bot – directorul Şcolii postliceale VASILE GOLDIŞ Satu Mare, prof. univ. dr. GAVRIL ARDELEAN – în calitate de director al Fundaţiei VASILE GOLDIŞ, RAICOV ANDREEA- absolventă a specializării asistent generalist şi dr. MONICA HORGE, în alocuţiunile lor au vorbit despre calitatea pregătirii profesionale, performanţele, oportunităţile în vederea angajării în domeniul medical pe care le oferă absolvenţilor Şcoala postliceală GOLDIŞ Satu Mare. Alături de absolvenţi s-au aflat şi FRANCISC BOROŞ – farmacist, ADRIANA HAGĂU – farmacist şi absolventa MIHAELA BRETAN de la specializarea asistent medical de farmacie.

  Şcoala postliceală VASILE GOLDIŞ Satu Mare este unică în judeţ, dar şi în ţară. În procesul de pregătire al viitorilor specialişti, realizat cu cadre medicale foarte bine pregătite, eficienţa pregătirii profesionale şi dotările ultramoderne, cu aparatură de specialitate au dus la obţinerea unor rezultate remarcabile. Astfel, 80 la sută dintre absolvenţi au fost angajaţi în sistemul medical din ţară şi străinătate. Absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, se pot înscrie la Şcoala postliceală VASILE GOLDIŞ Satu Mare, la una din cele două specializări: asistenţi medicali generalişti şi asistenţi medicali de farmacie.
  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts