Ștefan Szilagyi: “Șanse 50-50 în duelul Dorolț – Hidișel”!dorolt1

Campioana din elite, Recolta Dorolț, va întâlni pe FC Hidișel în barajul pentru promovarea în liga a 3-a. Primul duel dintre cele două campioane se va juca sâmbătă în Bihor iar returul e programat pe 25 iunie la Dorolț.

Președintele AJF –ului sătmărean, Ștefan Szilagyi, a comentat pentru Nord Vest TV finala Cupei României faza județeană dintre Recolta și Someșul Oar și a declarat că a urmărit și jocul celor din Hidișel și apreciază că șansele la baraj sunt egale pentru fiecare dintre campioane…

”Am văzut și finala cupei din Bihor unde am fost invitat ca observator. Hidișel a învins pe Bihorul Beiuș dar consider că e o echipă cam de aceeași valoare ca și Recolta. Sunt 50-50 % șanse. Important pentru Dorolț ar fi să înscrie sâmbătă în primul meci și să joace fără trac!” a comentat șeful fotbalului sătmărean.

De altfel la finala de sâmbătă în tribuna stadionului Olimpia l-am avut și pe Lucian Stance. Antrenorul celor de la Hidișel şi-a spionat viitoarea adversară la finala judeţeană a Cupei României, pierdută de Recolta cu 1-2 în faţa Someşului Oar. „S-au întâlnit două formaţii destul de bune. Recolta este o echipă de nivel mediu, care poate pune probleme, cu doi jucători experimentaţi Gavrilescu şi Feher. Nu mi s-a părut o echipă mai bună ca şi CS Diosig”, a declarat Stance.

Cei de la Hidișel au câștigat în premieră campionatul în Bihor. Au în componenţă foşti jucători de Liga 1 Zeno Bundea, Sebastian Sfârlea, Florin Lazăr și alții trecuți prin Liga 2 – Răzvan Pocian, Răzvan Fărcuţa, Andrei Haş, Bogdan Chira.
Dacă Hidișel a reușit să câștige cupa la nivel județean și apoi să termine pe primul loc după 0-0 în derby-ul cu Diosig în schimb Recolta Dorolț a suferit sâmbătă prima înfrângere din acest an, 1-2 cu Someșul Oar .Și a pierdut astfel Cupa României în fața rivalilor din Oar.
Din păcate Gavrilescu s-a accidentat la genunchi la acest meci însă căpitanul Recoltei speră să fie apt 100% până la ora primului duel din baraj.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts