More  Super rezultat pentru Oana Bumba și Ciprian Marița

  - Advertisement -

  IMG-20160605-WA0007

  Perechea de la Royal Dance Club, Ciprian Marița-Oana Bumba a reușit o nouă performanță deosebită demonstrând că la secțiunea standard la categoria 14-15 ani rămâne printre cele mai bune din țară.

  Oana și Ciprian au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la concursul Internațional Dance Cup 2016- WDSF- de la Timișoara, competiție ce s-a desfășurat în paralel cu Campionatul Mondial de juniori.

  Pe podium la Dej
  Royal Dance Club Satu Mare a participat in data de 28 mai la Dej la concursul national de dans sportiv Cupa Latino Angels editia a 10 – a unde dansatorii de la Royal Dance au obtinut o medalie de aur si 2 de argint si o pereche s-a calificat in finala concursului .

  La concursul national de dans sportiv au participat peste 300 de perechi din tara iar Ignat Ovidiu a fost invitat ca arbitru la aceasta competitie .

  Cele trei perechi de la Royal Dance Club au avut o evolutie remarcabila la aceasta competitie sportiva, obtinand urmatoarele rezultate la diferite categorii de varsta si clasa:

  Coșarcă Denis – Cociota Carina locul 3 la Open Basic Standard vârsta 12-15 ani
  Pop Nicolas- Chilințan Iulia locul 1 la Debutanti 1 dans si locul 3 la 2 dansuri vârsta 12-15 ani
  Lăzărescu Victor- Petrovai Georgiana locul 6 la clasa Hobby vârsta 12-13 ani
  La concursul international de dans sportiv au participat peste 500 de perechi din tara si strainatate . Meritul apartine atat sportivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat , Varga Otto,Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure.

  Aur mondial pentru România
  Rezultat excepțional reușit de perechea din România formată din Sebastian Alin Zicoane Heler și Anca Copos, care s-a impus major la cele cinci dansuri, Slow Waltz, Tango, Vals Vienez, Slow fox si Quick Step, din categoria dansurilor standard de la Campionatul Mondial de Juniori II disputat în week-end la Timișoara. Iar la un pas de finală, pe locul 7 mondial, s-a clasat și Laviniu-Ionuț Grădea & Alexandra-Cristina Bujor.

  Organizarea acestui eveniment a fost o reușită pentru orașul Timișoara, competiția fiind monitorizată și de forul mondial WDSF. Iar director de concurs a fost sătmăreanul Otto Varga!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts