More

    Ţara Galilor pauză, Anglia final!

    ClAkT23UkAA7eWO

    Victorie senzationala obtinuta de Anglia in meciul cu Tara Galilor, scor 2-1 (0-1), in Grupa B la EURO 2016. Cu acest succes Anglia trece pe primul loc in clasament, cu patru puncte, in timp ce Tara Galilor ramane cu trei puncte la egalitate cu Slovacia.

    Tara Galilor a dechis scorul prin Gareth Bale in minutul 44 cu un sut dintr-o lovitura libera la care care Joe Hart n-a mai avut reactie. Acesta a devenit primul jucator dupa germanul Thomas Hassler in Suedia 92 care marcheaza doua goluri din tot atatea lovituri libere la un EURO.

    Anglia, dupa o prima repriza stearsa, a mutat decisiv in debutul partii secunde prin Vardy si Sturridge, jucatori care aveau sa marcheze golurile victoriei trupei lui Roy Hodgson.

    Vardy, golgeterul din Premier League, a restabilit egalitatea in minutul 56 cu un sut din interiorul careului. Galezii au acuzat un offside, dar pe reluare s-a vazut ca mingea a ajuns la atacantul englez din devierea galezului Ashley Williams

    Englezii au continuat sa preseze si in prelungiri Sturridge a dat lovitura in prelungiri cu un sut din interiorul careului la coltul scurt.

    Anglia devine prima echipa de la EURO 2016 care intoarce scorul si castiga dupa ce a fost condusa.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE