More


  Totul pentru VICTORIE!

  - Advertisement -

  olimpia

  Olimpia și Șoimii joacă sâmbătă meciul decisiv pentru salvarea directă de la retrogradare. Povestea e deja cunoscută iubitorilor de fotbal…Olimpia are doar varianta victoriei, la remiză oamenii lui Bolba merg la baraj iar dacă pierd pot retrograda în Liga a 3-a dacă și U Cluj Napoca bate la Tărlungeni.

  Antrenorul șoimilor, Muzsnay Zsolt declara despre meci că ” la Satu Mare va fi al Treilea Război Mondial” iar pornind de la această remarcă am completa și noi că mesajul de ieri de la conferința de presă organizată de Olimpia a fost ”Totul pentru victorie!” ca o replică oarecum fotbalistică a celebrului îndemn al Armatei Române în al Doilea Război Mondial, ”Totul pentru front, totul pentru victorie!”

  La întâlnirea cu presa au participat antrenorul Mircea Bolba, căpitanul Cosmin Iuhas, portarul Marius Șuta și atacantul Vasile Buhăescu.

  Bolba: “E un meci care se joacă cu sufletul!”
  Antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba a avertizat că meciul e unul extrem de dificil și că în ciuda victoriei din tur de la Pâncota, Olimpia nu e favorită. ”Acest meci e ca o finală . Nu va semăna cu nimic din ce am jucat anul acesta. E un meci decisiv de care depinde soarta noastră, a clubului. E genul de meci care se joacă cu sufletul” a punctat Mircea Bolba.

  Vor lipsi sigur suspendații Mărkus și Kanalos plus accidentații Chivari și Brata. Sălăgeanu s-a antrenat normal ieri iar Băican pare și el refăcut. Atmosfera e una foarte bună în lot, jucătorii s-au pregătit bine săptămâna aceasta iar lotul va intra de joi seara în cantonament.

  Buhăescu: “Nu contează cine dă gol, important e să batem!”
  Atacantul Olimpiei e convins că toată lumea din echipă va juca la capacitate maximă sâmbătă căci de acest meci depinde oarecum și viitorul fotbalistic al jucătorilor. ”Nu e important să dau eu gol. Poate s-o facă și Șuta din degajare, important e să câștigăm. Sigur că în mine își pune lumea speranțe mari și eu îmi doresc să dau golul victoriei… Dar repet , echipa trebuie să câștige , cu sau fără golul meu” a fost mesajul lui Buhăescu.

  Șuta: ”Trec printr-o perioadă foarte bună și așa vreau să rămână și după meciul cu Șoimii!”
  Revenit titular după accidentarea lui Băican, portarul Marius Șuta a avut evoluții bune în play out. Acesta trece printr-o perioadă bună atât pe plan sportiv cât și personal .
  ”M-am căsătorit duminică, recunosc că e o perioadă foarte bună în viața mea și asta îmi dă încredere că vom câștiga sâmbătă cu Șoimii. Suntem extrem de motivați și sunt convins că alături de suporteri nu avem cum să nu ne atingem obiectivul” a spus Șuta.

  Iuhas apel către suporteri
  Căpitanului Cosmin Iuhas i-a revenit sarcina de a mobiliza lumea să vină la stadion. Acesta a făcut un apel către sătmăreni să vină alături de Olimpia pentru că ” acesta e meciul în care cred că se șterge cu buretele tot ce am făcut rău sau bun până acum. Cu suporterii lângă noi sunt convins că vom sărbători la final îndeplinirea obiectivului.” a declarat Iuhas.

  Ultimul meci sub denumirea Olimpia 2010

  Olisigla
  Conducerea clubului a anunțat că meciul de sâmbătă va fi ultimul sub denumirea Olimpia 2010. De la toamnă Olimpia va redeveni… 1921, cu sigla veche și cu palmaresul redobândit.

  Iar vara asta se împlinesc 95 de ani de… OLIMPIA SATU MARE.
  Ar fi păcat să nu sărbătorim sâmbătă cu o victorie MARE!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img