More


  Umor englezesc (EURO PUS LA COLT)

  - Advertisement -

  13551004_1212850282081821_977260826_n

  Bobby Charlton a fost întrebat cum crede că s-ar fi descurcat echipa Angliei din 1966 în faţa Islandei. “Cred că am fi câştigat cu 1-0 acest meci”, a răspuns acesta.
  “Doar cu 1-0?”, a venit imediat întrebarea reporterului.
  “Da…”, a spus Charlton, “cei mai mulţi dintre noi avem deja peste 70 de ani”.

  Mda, trebuie să recunoaştem că e bună poanta englezilor. Râdem şi noi, dar parcă nu e râsul nostru.

  Şi noi cu Hagi&co pe teren băteam Albania la orice oră şi cu tricolorii din “Generaţia de Aur” veniţi de la spriţ. Acum ne lingem rănile şi noi, şi englezii şi ne punem pe căutat selecţioner.

  La ei va fi mai uşor.Au cea mai bogată federaţie, bănuim că şi nişte lorzi ce o conduc. La noi ce să mai zicem. Cu Burleanu, ce una a zis înainte de a se instala la Casa Fotbalului şi alta a făcut după, ne îndreptăm spre nicăieri. Căutăm vezi Doamne selecţioner prin Germania. După ureche, ca maneliştii încercăm varianta ungurilor. Dacă a lor e neamţ, să fie musai şi a nost! De ce nu-i bun un Boloni, zic şi eu?

  Sau de ce acum nu îi mai dai o şansă lui Hagi… E singurul care ar miza pe tineri şi pe nişte puşti care nu doar să bubuie mingea ci s-o şi gâdile…Să nu mai construim atacurile cu închizătorii…Ne-am săturat. Dar cine să-i spună asta puştiului ăsta venit la FRF ca la Disneyland?!

  Şi să încercăm să luăm cu adevărat modelul din Ungaria. Cu Academii sprijinite de Guvern. Cu bani cheltuiţi transparent în sport. Cu baze sportive în fiecare sat…Din păcate şi noi copiem…”copy-paste” dar numai după ureche, repet!

  Gata cu critica…mergem la Euro…Cum Portugalia-Polonia s-a jucat după închiderea rubricii, comentăm meciul abia în ediţia de mâine. Acum facem calcule şi iar cică am paria pe Belgia. Ce ne facem însă că şi la meciul cu Italia din grupă am mers pe mâna lui Wilmots şi ne-am cam fript cu spaghetti. Chiar aşa…E şi Italia- Germania. Mai are oare licoare norocoasă în pantaloni domnul Low ca să spargă apărarea ermetică a prietenului Conte? Vreau Italia în semifinale şi pentru că amicul lui Gardoş, Grazianno Pelle, m-a încântat la Euro…Şi tare mi-e că nu-l vom mai vedea mult timp coleg cu sătmăreanul nostru la Southampton!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img