Un sătmărean a fost găsit spânzuratspanzurat1

Un incident mai rar întâlnit în oraşul nostru a avut loc ieri, la orele amiezii. Un bărbat în vârstă de 46 de ani, care a dispărut de acasă în urmă cu câteva zile, a fost găsit spânzurat în apropierea casei sale. Victima a fost descoperită, din întâmplare, de un alt bărbat, care pe loc a anunţat poliţia.

Sorin Ioan C. locuia într-un bloc ANL de pe strada Cloşca, împreună cu soţia şi fiica de 16 ani. Acesta a fost angajat al Direcţei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare, însă din cauza problemelor de sănătate a fost pensionat pe caz de boală.

Apropiaţii acestuia au mărturisit că bărbatul nu avea probleme financiare sau în cadrul familiei, însă nu mai suporta problemele de sănătate pe care le avea. Acesta avea o problemă la un nerv auditiv, motiv pentru care avea dureri groaznice şi auzea tot timpul un zgomot în ureche. Cei care îl cunoşteau pe bărbat au spus că motivul pentru care acesta şi-a luat viaţa este cu siguranţă acela că nu mai putea să lupte cu boala.

La faţa locului au intervenit echipe de poliţişti şi jandarmi, dar şi echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare pentru coborârea trupului din copac.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts