More  Vine vara, cu shopping inclus!

  - Advertisement -

  shopping

  Mall-ul Satu Mare Shopping Plaza, paradisul shoppingului sătmărean, vine în întâmpinarea verii cu reduceri semnificative pentru toţi iubitorii modei şi a calităţii. Promoţiile au început şi sunt disponibile timp de o lună, astfel sătmărenii îşi pot achiziţiona produse până la 60% mai ieftine.

  Magazinul H&M, situat la parter și la etajul I, oferă sătmărenilor reduceri de prețuri de 50%. ”Te așteptăm în magazinele H&M să profiți de reduceri de până la -50% la produsele selecționate din toate departamentele noastre femei, bărbați, adolescenți, copii și home!”, sună mesajul celor de la H&M.

  Tot promoții cu reduceri de preț de până la 50% pentru toți pantalonii scurți oferă și magazinul Lee Cooper, de la etajul I din incinta Satu Mare Shopping Plaza.

  La magazinul Kenvelo, situat la același etaj,  reducerile de prețuri sunt de până la 60%. Reduceri de până la 50% sunt și la magazinul Time Out, aflat tot la primul etaj.

  La etajul doi se află magazinul Mayo Chix care are promoții cu produse ale căror prețuri sunt reduse cu 30%. Și magazinul Bossini, aflat la același etaj, are promoții cu reduceri de prețuri de până la 30%.

  Promoții sunt și la magazinul Leonardo, etajul 2, de unde se poate cumpăra încălțăminte. Astfel, dacă sătmăreanul cumpără o pereche de încălțări, o poate achiziționa pe cea de a doua la jumătate de preț. Dacă cumpără două, a treia este gratis.
  La etajul trei se află magazinul Noriel, care vine în întâmpinarea verii oferind sătmărenilor posibilitatea de a cumpăra produse cu prețuri reduse de până la 50%.

  Promoțiile verii de la Satu Mare Shopping Plaza vin exact la momentul oportun pentru sătmărenii care doresc să-și reînnoiască garderoba pentru sezonul estival. Chiar dacă promoțiile durează două săptămâni, sătmărenii sunt sfătuiți să meargă degrabă la magazinele din incinta mall-ului pentru că există riscul ca stocurile să fie epuizate până la finalul acestei luni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts