Violatorii din Vama, trimiși după gratiiviolatori

Poliţiştii Biroului de Supravegheri Judiciare și Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii şi punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanţă.

Astfel au fost puse în executare un număr de trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Satu Mare pe numele a trei tineri din comuna Vama, cu vârste între 19 și 21 de ani, care au fost condamnați la câte 5 ani de închisoare cu executare fiecare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, respectiv sechestrare de persoane. Este vorba despre cei trei tineri care au violat-o pe fata de 14 ani, în localitatea Vama. Petrișor Nathaniel Fanea, Mihăiță Sebastian Cseh și Francisc Sarkozi au fost condamnaţi definitiv pentru viol şi au primit cinci ani de închisoare.

Ceilalți doi complici, Sergiu Mitruş și Alex Erdei au fost condamnați la 3 ani și 3 luni de închisoare, respectiv internarea pentru 2 ani într-un centru de detenție pentru minori. Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Nathaniel Fanea şi Sarkozi Francisc au fost condamnaţi după ce în 11 august 2015 au violat o elevă de 14 ani. Cei trei au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în comuna Vama, mai exact în zona denumită Puturoasa. Aici, sub ameninţare, Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Nataniel Fanea şi Sarkozi Francisc au violat-o pe minoră. Apoi au adus-o din nou în Satu Mare și au lăsat-o într-o stație de taxi. Judecătorii au stabilit și daune morale pentru victimă, respectiv 14.000 de euro. Natanael Petrişor Fanea, Francisc Florin Sarkozi, Mihăiţă Sebastian Cseh și Richard Alex Erdei îi vor plăti fiecare câte 3.000 de euro, iar Sergiu Mitruţ – 2000 euro.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts