Violențe în tot județulbataie

Sfârșitul de săptămână în județul Satu Mare a fost unul cu adevărat sălbatic. Persoane de toate vârstele au recurs la niște gesturi efectiv barbare față de semenii lor. Și-au dat cu bâtele în cap, au spart geamuri și au tăbărât peste alții cu pumnii și picioarele. Drept răsplată, polițiștii i-au cadorisit cu câte un dosar penal.

I-a dat cu bâta în cap
Sâmbătă, 11.06.2016, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Petin, pe fondul unor neînțelegeri avute cu L.G., de 65 ani, U.A., de 39 ani, a fost lovit de către acesta cu o bâtă din lemn în zona capului. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare unde a fost stabilit diagnosticul de plagă occipitală – negativ osos. După acordarea îngrijirilor medicale acesta a fost lăsat să plece acasă. În cauză se fac cercetări față de L.G. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

I-a spart toate geamurile
De asemenea, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei au fost sesizați sâmbătă, 11.06.2016, orele 17.15, prin numărul de urgență 112, despre faptul că pe fondul unor neînțelegeri D.I., de 28 ani, a spart mai multe geamuri de la locuința lui N. E., de 74 ani, din localitatea Căpleni, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 lei. La fața locului a intervenit patrula mixtă a Secției 7 Poliție Rurală Căpleni, constituită dintr-un polițist și un jandarm. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Au snopit în bătaie femei
Tot sâmbătă, pe fondul unor neînțelegeri anterioare, P.I., de 71 ani, aflat în stare de ebrietate, a lovit-o pe O.F. de 80 ani, din Bârsău, cauzându-i mai multe vânătăi la nivelul mâinilor. În urma sesizării primite prin numărul pentru situații de urgență 112, la fața locului s-a deplasat patrula mixtă a Secției 1 Poliție Rurală Valea Vinului, constituită dintr-un polițist și un jandarm. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sâmbătă, în jurul orelor 17.20, polițiștii Secției 9 poliție rurală Negrești Oaș au fost sesizați de către S.E., de 52 ani, din Huta Certeze, despre faptul că F.V., de 35 ani, a intrat în locuința sa și i-a aplicat mai multe lovituri. La fața locului s-a deplasat patrula mixtă a Secției 9 Poliție Rurală Negrești Oaș, constituită dintr-un polițist și un jandarm. În cauză se fac cercetări față de F.V. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts