More


  800 de locuri de muncă în Spania, prin EURES

  - Advertisement -

  eures

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare prin serviciul de ocupare EURES Romania, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură.

  Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă intre 18-40 de ani, pentru recoltarea căpșunilor pentru campania 2017.Nu se solicit experiență.

  Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, durata estimate de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua a 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

  Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

  Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective.

  Plata se face la două săptămâni prin transfer bancar.Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

  Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.Nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.

  Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon0261/770237.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare