More


  Alcoolul şi efectele lui

  - Advertisement -

  În data de 29.07.2016, în jurul orelor 14:05, polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost sesizați telefonic, de către un bărbat din Medieşu Aurit, cu privire la faptul că un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, a avariat mai multe autovehicule, în timp ce conducea autoturismul.

  Din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit faptul că H.S. de 45 ani, din localitatea Medieşu Aurit, conducând autoturismul, în parcarea Primăriei Medieșu Aurit, la efectuarea manevrei de deplasare cu spatele, a intrat în coliziune cu două autovehicule aflate în parcare, după care a intrat în coliziune cu fântâna din beton situată pe drumul de acces în parcare.

  Părăsind parcarea, conducătorul auto s-a deplasat pe strada Cetății, din Medieșu Aurit, unde a intrat în coliziune cu un gard din beton aparținând unei societăți comerciale, după care și-a continuat drumul până la parcarea Primăriei Medieșu Aurit, unde a staționat. În urma testării cu aparatul etilotest, aparatul a indicat o valoare de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare