More


  Amicale cu Recea și Zalău

  =

  olimpia

  Sâmbătă ar fi trebuit să înceapă noul sezon al Ligii a 2-a. Doar că din cauza incertitudinii ce domnește la multe echipe startul a fost amânat cu o săptămână. Iar luni vom avea și tragerea la sorți și sperăm că vom știi și câte echipe vor începe campionatul. Acum e întrebarea și câte l-or și termina…

  Așadar profitând de săptămâna în plus de pregătire antrenorii Bolba și Csik au programat în week-end două amicale cu echipe din liga a 3-a.

  ” Ne antrenăm la Satu Mare și Micula iar vineri vom juca cu Sporting Recea și sâmbătă la FC Zalău” ne-a transmis principalul Mircea Bolba.

  Mărkuș își caută echipă
  Atacantul Adrian Mărkuș și-a încheiat în această vară contractul cu Olimpia și își caută încă un nou angajament. În schimb un alt jucător de atac, Vasile Buhăescu plecat și el de la gruparea galben-albastră, fiind considerat prea scump pentru situația de acum de la club, a ajuns la Juventus București unde e antrenat de fostul stelist, Daniel Oprița.

  Portarul sătmărean Marius Curileac ar fi putut fi o soluție în această vară pentru echipa fanion a județului doar că în ciuda unor discuții mai degrabă de curtoazie cu Olimpia, acesta a ajuns la o înțelegere cu ACS Poli Timișoara. Plecat liber de contract de la Chiajna unde n-a jucat din cauza unei accidentări, Curileac promite că în scurt timp va reveni la forma care l-a consacrat și care l-a făcut să fie printre cei mai constanți goal-keep-eri din liga 1.

  Tillinger, dorit la Ferencvaros
  La Adunarea Generală a AJF Satu Mare de sâmbătă , reprezentanții echipei Victoria Carei ne-au declarat că echipa campioană a Ungariei, Ferencvaros Budapesta a pus ochii pe mijlocașul sătmărean Daniel Tillinger. Acesta s-a format la Olimpia dar a evoluat în ultimul sezon la Victoria Carei. ” Cei de la Fradi și l-ar dori, știm că există unele discuții dar nu depinde de noi să-i dăm drumul. Copilul are contract cu Olimpia, la noi doar pare- se că și-a relansat cariera după ce la un moment dat a fost aproape să se lase de fotbal” spun oficialii Victoriei.

  Tillinger are 19 ani, a terminat cu brio liceul și acum a intrat la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Cluj Napoca. Tillinger a evoluat în mai multe rânduri la Naționala de juniori a României și era printre favoriții lui Costel Gâlcă, pe atunci antrenor la FRF. Se spune că de Tillinger s-a interesat în urmă cu ceva timp și Steaua București doar că negocierile unui eventual transfer au intrat atunci în impas.

  Dacă ar ajunge la Budapesta, Tillinger ar fi al doilea jucător ce ar face pasul de la Victoria Carei ( via Olimpia) la Fradi după Nyeki Mark.Nu e exclus însă ca Tillinger să revină totuși la Olimpia Satu Mare…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img