Amicale cu Recea și Zalău

olimpia

Sâmbătă ar fi trebuit să înceapă noul sezon al Ligii a 2-a. Doar că din cauza incertitudinii ce domnește la multe echipe startul a fost amânat cu o săptămână. Iar luni vom avea și tragerea la sorți și sperăm că vom știi și câte echipe vor începe campionatul. Acum e întrebarea și câte l-or și termina…

Așadar profitând de săptămâna în plus de pregătire antrenorii Bolba și Csik au programat în week-end două amicale cu echipe din liga a 3-a.

” Ne antrenăm la Satu Mare și Micula iar vineri vom juca cu Sporting Recea și sâmbătă la FC Zalău” ne-a transmis principalul Mircea Bolba.

Mărkuș își caută echipă
Atacantul Adrian Mărkuș și-a încheiat în această vară contractul cu Olimpia și își caută încă un nou angajament. În schimb un alt jucător de atac, Vasile Buhăescu plecat și el de la gruparea galben-albastră, fiind considerat prea scump pentru situația de acum de la club, a ajuns la Juventus București unde e antrenat de fostul stelist, Daniel Oprița.

Portarul sătmărean Marius Curileac ar fi putut fi o soluție în această vară pentru echipa fanion a județului doar că în ciuda unor discuții mai degrabă de curtoazie cu Olimpia, acesta a ajuns la o înțelegere cu ACS Poli Timișoara. Plecat liber de contract de la Chiajna unde n-a jucat din cauza unei accidentări, Curileac promite că în scurt timp va reveni la forma care l-a consacrat și care l-a făcut să fie printre cei mai constanți goal-keep-eri din liga 1.

Tillinger, dorit la Ferencvaros
La Adunarea Generală a AJF Satu Mare de sâmbătă , reprezentanții echipei Victoria Carei ne-au declarat că echipa campioană a Ungariei, Ferencvaros Budapesta a pus ochii pe mijlocașul sătmărean Daniel Tillinger. Acesta s-a format la Olimpia dar a evoluat în ultimul sezon la Victoria Carei. ” Cei de la Fradi și l-ar dori, știm că există unele discuții dar nu depinde de noi să-i dăm drumul. Copilul are contract cu Olimpia, la noi doar pare- se că și-a relansat cariera după ce la un moment dat a fost aproape să se lase de fotbal” spun oficialii Victoriei.

Tillinger are 19 ani, a terminat cu brio liceul și acum a intrat la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Cluj Napoca. Tillinger a evoluat în mai multe rânduri la Naționala de juniori a României și era printre favoriții lui Costel Gâlcă, pe atunci antrenor la FRF. Se spune că de Tillinger s-a interesat în urmă cu ceva timp și Steaua București doar că negocierile unui eventual transfer au intrat atunci în impas.

Dacă ar ajunge la Budapesta, Tillinger ar fi al doilea jucător ce ar face pasul de la Victoria Carei ( via Olimpia) la Fradi după Nyeki Mark.Nu e exclus însă ca Tillinger să revină totuși la Olimpia Satu Mare…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...