More


  Andreea Mitu / ‘’Sunt entuziasmată că merg la Rio de Janeiro’’

  =

  andreeamitu70425900-1445340125

  Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că este “entuziasmată” să meargă la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, din acest an.

  ‘’Sunt entuziasmată că voi merge la Rio de Janeiro, am aflat această știre luni seara la ora 23. Nu am avut încă timpul să ne bucurăm”, a afirmat Andreea Mitu.

  Jucătoarele Andreea Mitu și Raluca Olaru vor reprezenta România în proba feminină de dublu din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice care vor avea loc la Rio de Janeiro, în perioada 5-21 august, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

  Participarea celor două la JO 2016 a fost posibilă în urma realocării locurilor în proba de dublu de către Federația Internațională de Tenis. Raluca Olaru ocupă locul 53 în clasamentul WTA de dublu, iar Andreea Mitu se află pe 83.

  Întrebată dacă nu se teme de virusul Zika, Andreea Mitu le-a spus jurnaliștilor, în prima conferință de presă a zilei: ‘’Eu am fost acolo în luna februarie, în acest an, am stat timp de 10 zile acolo, nu am văzut țânțari. Nu știu cum au mai evoluat lucrurile’’.

  Legat de meciul de marți împotriva Monicăi Niculescu, Andreea Mitu a spus: ‘’Este greu să joci cu Monica, mai ales pe căldură. Nu mai sunt la simplu, dar voi mai juca în proba de dublu. Mie îmi pare bine că jucăm acasă, eu sunt din București, vin în tribune oameni din familia mea, prieteni. Sper ca această ediție a turneului de la București să fie câștigată de o jucătoare din țara noastră’’.

  Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a învins-o marți pe compatrioata sa Andreea Mitu în două seturi, 6-2, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală la BRD Bucharest Open (WTA), turneu dotat cu premii totale de 226.750 dolari.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img