More


  Asistații social, atenționați de Primăria Satu Mare

  - Advertisement -

  asuistati

  Primăria Satu Mare a descins vineri în zonele cu case sociale ale administrației locale. Edilii sătmăreni le-au explicat oamenilor că trebuie să își plătească restanțele la utilități, în caz contrar vor suporta consecințele.

  Le-au ascultat păsurile
  Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, împreună cu directorul executiv al Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Doina Văsuţ, au efectuat vineri o vizită de lucru la blocurile de locuinţe sociale situate pe strada Timişului, respectiv strada Târnavei pentru a inventaria problemele existente şi pentru a afla nevoile beneficiarilor de locuinţe sociale. La aceste întâlniri au fost prezenți locatarii din cele două imobile şi au fost invitați să-și expună principalele probleme de ordin locativ cu care se confruntă. ”Printre principalele nevoi care s-au identificat se numeră: nevoia urgentă de deratizare; evacuarea obiectelor personale aflate pe holurile imobilelor; restanțele la cheltuielile comune; probleme legate de reţeaua de canalizare; lipsa unui loc de joacă pentru copii; nevoia stringentă ca blocurile de locuinţe sociale să fie contorizate individual la reţeaua de apă caldă în vederea reducerii facturilor la apă respectiv gaz”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Satu Mare.

  Concluzia edililor
  În urma discuțiilor au fost propuse următoarele măsuri de remediere a problemelor: deratizarea celor două locații va avea loc în data de 30 iulie 2016; evacuarea obiectelor personale aflate pe holurile imobilelor, măsură agreată de majoritatea locatarilor; plata restanțelor la cheltuielile comune la utilități în termen de 45 de zile, eșalonat în limita posibilităților. ”În concluzie, aceste vizite de lucru vor continua şi la celelalte imobile de locuinţe sociale şi de necesitate pentru a putea identifica nevoile existente”, se mai arată în comunicatul Primăriei Satu Mare.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare