Băieţi de caracter!

olimpia4-700x383

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că fotbalul la nivel de liga a 2-a în România e plin de probleme. Iar de ele nu a scăpat nici Olimpia Satu Mare. Noua conducere instalată în această săptămână trebuie să astupe găurile din buget şi în acelaşi timp să păstreze bani şi soluţii şi pentru sezonul de toamnă.

Astfel că un prim pas a fost făcut în această săptămână la negocierile purtate de conducere cu jucătorii din lot.

În urma discuţiilor purtate de noua conducere jucătorii din lotul Olimpiei au fost de acord cu reducerea cu 20% a contractelor până la finalul anului.

Jucătorii au înţeles situaţia financiară delicată prin care trece clubul şi pentru a putea păstra echipa la un nivel competitiv în Liga a 2-a au acceptat soluţiile propuse de conducere.

Lotul Olimpiei împreună cu antrenorii Mircea Bolba şi Tibi Csik va pleca de luni într-un cantonament de o săptămână la Călineşti Oaş.

Băieţii par a fi înţeles situaţia însă chiar şi cu această reducere de 20% a fondului de salarii, pentru a termina anul cu bine şi fără datorii, Olimpia ar mai avea nevoie de o suplimentare de buget de 1 milion de lei.

Suplimentare care ar putea veni din partea autorităţilor locale şi judeţene… După modelul CSM Satu Mare, club pentru care la finalul anului trecut s-a găsit milionul de lei la rectificare pentru a acoperi toate datoriile acumulate de fosta conducere…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...