More


  Bogdan Andone, numit antrenor la Olimpia Satu Mare

  =

  ando

  Olimpia și-a găsit rapid antrenor după demisia lui Mircea Bolba . Noul tehnician al galben-albaștrilor e Bogdan Andone, fost secund al lui Șumudică la Astra până în această vară.

  Bogdan Andone e născut în Aiud și are 41 de ani. A debutat în liga 1 ca fotbalist pentru Corvinul Hunedoara în 1992 iar apoi de alungul carierei a mai evoluat la Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid sau Oțelul dar și în Ungaria la Ferencvaros și în Cipru la Larnaka.

  Ca antrenor a fost secundul lui Șumudică la Astra Giurgiu sezonul trecut când echipa a luat titlul.

  Bogdan Andone va ajunge azi la Satu Mare și va sta pe banca echipei la amicalul de sâmbătă de la FC Zalău.

  Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Olimpia Satu Mare, Catrinel Raţ, a confirmat mutarea și speră ca venirea lui Andone la echipă să producă acel ”refresh” de care se tot vorbește.

  ”Incepand de maine, antrenor la Olimpia este Bogdan Andone. Din pacate, situatia financiara… Nu vreau sa arunc vina pe cei care au fost, probabil din lipsa de experienta s-a ajuns la asemenea cheltuieli”, a spus Catrinel Raț care a pomenit la Radio Sport Total FM și de situația datoriilor.

  ”Bugetul Olimpiei este anual de 2,5 milioane. Se ajunge undeva la 3 milioane din drepturi TV, bilete, sponsori. Mi se pare imposibil sa nu poti sa-ti desfasori activitatea cu 3 milioane si sa ajungi la asemenea datorii. Au fost niste salarii foarte mari date unor jucatori, ca nu pot sa le spun fotbalisti. Noi n-avem fotbalisti deocamdata. Deocamdata trebuie sa vedem ce facem cu datoriile. Am solicitat la CL sa faca o rectificare de buget si sa ne ajute cu un milion de lei pentru a ne plati din datorii.” a declarat Raț.

  În privința foștilor jucători Mărkuș și Sălăgeanu, oficialul Olimpiei a fost tranșant:
  ”Adrian Markus mi-a spus ca vrea 100.000 de lei in urmatorul sezon. Mi-a spus ca el are valoare, ca a dat noua goluri, dar le-a dat cu descultii, in play-out. Daca le dadea inainte, poate eram in play-off. El era unul dintre jucatorii problema.

  Cu Adi Salageanu am avut o discutie, eu credeam ca va fi locomotiva echipei, dar el a plecat in Germania si poate va semna cu o echipa de acolo, de prin liga a cincea”, a declarat Catrinel Rat, la „Trafic sport”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img