Bolba și Csik, interimari până se aduce un alt antrenor

bolba-csik-suciu

Situația de la Olimpia e departe de a fi una liniștită. După înfrângerea umilitoare, , 0-9 de la Kisvarda, antrenorul Mircea Bolba și-a prezentat demisia iar în ședința de luni a Consiliului de administrație aceasta a fost aprobată. Cu mențiunea că Bolba și Csik rămân interimari până conducerea găsește o altă variantă pentru banca tehnică. Se vorbește de aducerea lui Bogdan Andone , fost secund la Astra Giurgiu dar nici pista Valentin Sinescu n-a fost abandonată.

Legat de lotul de jucători, la echipă se spune că vor mai veni în probe șase –șapte băieți. Doi, un francez și un italian, ambii de 20 de ani, au sosit încă de luni și urmează a fi testați în această săptămână!!! Asta după ce săptămâna trecută la Olimpia a debutat și nigerianul Idris.

Însă marea problemă la Olimpia nu pare a fi subțirimea lotului ci lipsa banilor… Olimpia ar mai avea nevoie pentru a termina cu bine anul de 1,2 milioane lei iar de primit de la Consiliul județean ar mai fi 200000 lei…Așa că ori e nevoie de o rectificare ori de atragerea de sponsori.

Interesantă a fost propunerea făcută de Ciprian Bretan pe un site de socializare. Ca membru în Consiliul de administrație la Olimpia acesta a lansat o întrebare, pertinentă zicem noi:

”După prima ședință de Comitet Director la Olimpia, va pot spune un lucru sigur: e mai nasol decât am preconizat. Pe scurt: in loc sa avem in cont 1.200.000 lei, avem datorii de 7-800.000 si vreo 200.000 ramași de încasat de la Consiliul Județean din contribuția pe anul 2016. Deci, un minus de 17-18 miliarde lei vechi…. Există mai multe variante pe care le văd: 1. Facem obrazul gros si cerșim bani de la consiliu 2. Ne înscriem in Divizia C, si strângem cureaua 3. Pornim un proiect nou din liga a 4-a bazat pe suporteri sătmăreni, după modelul Poli, împreună cu CJ si CL. Știu ca suna aiurea, dar eu as alege a treia variantă… Voi?”

Bolba: ”Peste vreo două săptămâni alții vor culege roadele…!”
Afectat de înfrângerea de la Kisvarda și de tot ce s-a întâmplat în ultimele zile în jurul echipei, antrenorul Mircea Bolba ne-a declarat că decizia lui de a demisiona din funcție e definitivă. ” Nu puteam să rămân după acest rezultat. Doar de atât îmi pare rău că nimeni nu vrea să avem răbdare cu acești copii care-s ai noștri. Era greu, recunosc la început dar peste câtva timp aveam o echipă bună a noastră, a sătmărenilor. În plus o să vedeți peste două săptămâni cum va alerga echipa …Doar că alții vor culege roadele!” a spus evident supărat Mircea Bolba . ” E drept că rezultatul a fost umilitor dar ne puteam aștepta la o înfrângere mai ales că veneam direct după o săptămână de cantonament.” a încheiat Bolba care își dorește acum doar să poată lucra în liniște la una din grupele de juniori de la club.
Dacă i se va da această șansă…

Săgeți, săgeți, săgeți…
Se pare că în cadrul ședinței Consiliului de administrație au fost și câteva momente tensionate. Dinspre echipă au fost reproșuri că noul manager ar fi plecat de la meciul cu Kisvarda la 0-7 și că n-a catadicsit să rămână alături de jucători și antrenori până la capăt. Și să intre la vestiar să discute, cum era firesc cu jucătorii… căci până la urmă ești conducător la un club și la bine, dar, mai ales, la greu.

Va fi greu de gestionat situația de la club în aceste condiții în care , așa cum am mai scris, Olimpia pare în situația copilului cu prea multe moașe care moare nebotezat…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...