More

    Botizul în sărbătoare

    bo10

    Distracție mare ieri la Botiz. Ajunsă la a XII-a ediție, Ziua Comunei s-a bucurat de succes. De oaspeți de seamă, de artiști consacrați și de lume multă la manifestări.

    Inițiată de regretatul primar Iosif Roca, de care și-au adus aminte cu un moment de reculegere toți cei prezenți, Ziua Comunei Botiz a ajuns deja la cea de-a XII-a ediție, tradiția fiind continuată de noul primar Ioan Mureșan.

    Manifestarea a început ieri la orele amiezii cu tradiționala defilare a majoretelor din Ardud acompaniate de fanfara șvăbească din Căpleni, iar în urma lor a venit alaiul cu oficialitățile locale și invitații de onoare, printre care s-au numărat deputații Ovidiu Silaghi și Erdei D. Istvan, precum și consilierul județean Adrian Ștef.

    Primarul și consilierii locali au depus o coroană de flori la monumentul eroilor căzuți în cele două războaie mondiale, apoi, pe scena amplasată pe strada principală a localității, preoții tuturor confesiunilor din comună au celebrat împreună un Te-Deum, după care primarul Ioan Mureșan a oferit distincții cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

    Distracția a durat toată ziua în împrejurimile scenei pe care au urcat până la orele serii, printre alții, vedete precum Alex Velea sau Desperado și Delhusa Gjon din Ungaria.

    Se pare că Alex Velea s-a îndrăgostit de județul nostru. Și vine în fiecare week-end în Sătmar. După ce sâmbăta trecută a urcat pe scenă la Zilele orașului Livada, ieri le-a frânt inimile domnișoarelor din Botiz. Și sărbătorile din județ sunt abia la început…

    botiz1

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE