More


  Bulgarii i-au furat BMW-ul lui Zoli Ritli!

  - Advertisement -

  ritli1

  Bulgaria este una din destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de vară. Din păcate, pentru un cunoscut sătmărean ceea ce trebuia să fie un sejur de neuitat s-a transformat într-un coşmar, după ce i s-a furat BMW-ul din faţa hotelului de 4 stele din staţiunea bulgară Sunny Beach unde se cazase, scriu colegii de la voceatransilvaniei.ro.

  Fostul jucător al Stelei, Zoltan Ritli, a rămas fără mașină chiar din a doua zi a sejurului din Bulgaria. Ritli s-a cazat miercuri la Hotelul Alvalon din Sunny Beach, iar joi dimineață a constatat că i-a fost furată mașina chiar din parcarea cu plată a hotelului. Fostul portar al Stelei a ajuns în Bulgaria prin agenția Paralela 45.

  Zoltan Ritli a anunțat Poliția și Ambasada României la Sofia, dar a rămas stupefiat să constate că hotelul nu vrea să le dea polițiștilor înregistrările video ale camerelor de supraveghere, pe motiv că ar fi căzut internetul chiar în momentul producerii furtului. Astfel a apărut bănuiala că hoții ar fi pe o mână cu angajați ai hotelului.

  Sătmăreanul și-a angajat un avocat și a primit și asistență juridică din partea Consultatului României de la Varna. El este acum decis să dea în judecată hotelul unde s-a cazat, mai ales că a plătit pentru ceea ce trebuia să fie”parcare păzită”.

  Nu mergeţi în Bulgaria fără asigurare anti-furt!
  Ministerul Afacerilor Externe avertizează că Bulgaria e o ţară cu nivel mediu al criminalităţii. Sunt de notorietate cazurile de agresiune şi furt de autovehicule din zonele aglomerate, cum ar fi gările, staţiile, benzinăriile, şoselele naţionale şi parcările unor hoteluri. Şi mai grav e că sunt puţine cazurile în care autorităţile au dat de urma hoţilor. Vizate sunt, mai ales, maşinile scumpe, de zeci de mii de euro.

  Iată de ce este recomandat, dacă ajungeţi în Bulgaria, să mergeţi cu autoturismul doar ziua şi pe şoselele principale. Iar dacă cineva vă face semn să opriţi şi vi se pare suspect, mergeţi imediat la poliţie, aşa cum vă recomandă şi Ministerul Român de Externe.

  De asemenea e bine să ştiţi că puteţi cere şi ajutorul poliţiştilor români detaşaţi pe timp de vară în Bulgaria în staţiunile Nessebar, Albena, Nisipurile de Aur şi Balcic. Şi ar fi bine să aveţi şi asigurare CASCO pentru furt în străinătate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img