More


  Careianul Gabor Olah pe doi la Cupa României

  =

  biliard

  Cupa României la bila 10 s-a desfăşurat în premieră la Carei.

  Turneul de sâmbătă a adus pe tablou 17 sportivi. Competiţia a avut loc la City Club Carei.

  Evenimentul l-a avut ca invitat special pe multiplul campion mondial la biliard, trick shot, Gabi Vişoiu.Acesta e şi președinte al Federației Române de Biliard Pool.

  Competiţia a fost câştigată de Ioan Ladanyi din Lugoj. Acesta e şi vicecampionul naţional en titre. Careianul Gabor Olah a impresionat şi a terminat pe locul doi iar podiumul a fost completat de Ovidiu Cristea din Bucureşti şi Dominic Gîlgău de la Zalău.

  „ Loc II la Cupa Romaniei la biliard! Multumim Federatia Romana de Biliard-Pool ca ati adus aceasta competitie in orasul nostru 🙂 Multumim City Biliard Club pentru organizare!

  La fel special thanks sustinatorilor din “tribuna “:) Raul Sichet Marius Botan Kovacs Istvan si ca la fiecare turneu David Heveli, koszics :)) Am avut doar meciuri grele, am obtinut cateva victorii importante, in finala insa nu am mai putut mentine nivelul, asta e :)Felicitari tuturor pentru participare si multumiri celor care au facut deplasarea la Carei! Bravo Ioan Ladanyi, abia astept urmatorul meci cu tine :), Felicitari!! „ a postat careianul Olah Gabor pe pagina personală de facebook imediat după festivitatea de premiere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img