More


  Carla’s Dreams a făcut din nou senzație printre sătmăreni

  - Advertisement -

  13815272_638904989600765_395101119_n

  Îndrăgita trupă Carla’s Dreams a susținut în acest weekend, pentru sătmăreni, un spectacol extraordinar! Sâmbătă, puțin după lăsarea serii, cei cinci moldoveni misterioși și-au făcut apariția la Clubul Famous, din municipiul Satu Mare. Relaxați și cu zâmbetul pe buze, aceștia au trecut printre cei prezenți, după care au urcat pe scenă.

  carla s

  După cum era de așteptat, de la primele clipe pe scenă moldovenii au făcut furori printre sătmăreni. Aceștia au fost ovaționați minute în șir, fanii încercând să se apropie cât mai tare de artiști. Moldovenii au primit cu mare drag toată aprecierea și entuziasmul pe care sătmărenii l-au transmis lăsându-i să se apropie cât mai tare de scenă.

  Solistul trupei a dat mâna cu toți fanii din primele rânduri, a făcut poze cu aceștia, le-a luat telefoanele pentru a filma, și a cântat împreună cu toți cei prezenți.

  ”Energia și atmosfera pe care am găsit-o aici ultima dată ne-a făcut să ne întoarcem iar. Este a doua oară când venim în județul Satu Mare și, cu siguranță, nu e ultima dată”, a declarat solistul trupei pentru Gazeta de Nord Vest.

  Este bine știut faptul că, pe lângă vocea superbă, măștile și misterul a făcut această trupă atât de faimoasă.

  ”Încercăm să rămânem nedescoperiți. Sperăm să putem să o facem în continuare, însă nu avem certitudinea că vom reuși. Un lucru este sigur: de bunăvoie nu vom renunța la măști”, a mai spus solistul trupei pentru Gazeta de Nord Vest.

  Vocea solistului împreună cu mișcările întregii trupe au format o atmosferă de vis. Piese precum ”Eroina”, ”Acele” sau ”Unde” au încins spiritele, făcându-i pe artiști să cânte aceleași melodii de mai multe ori.

  Înainte de a începe concertul, faimoasa trupă a făcut o vizită redacției Gazeta de Nord Vest și s-au filmat în studiourile Nord Vest Tv. Aceștia ne-au povestit că s-au îndrăgostit de publicul sătmărean la prima vedere, motiv pentru care s-au întors și se vor mai întoarce și cu alte ocazii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img