More


  Circulaţie restricţionată pe Podul Decebal

  - Advertisement -

  pod-decebal-4-680x365-1

  Primăria municipiului Satu Mare informează, prin intermediul unui comunicat de presă, cum se va circula pe Podul Decebal în următoarele cinci săptămâni, cât vor dura lucrările de reabilitare a podului.

  “Ca urmare a începerii lucrărilor de reparații capitale la Podul Decebal, Primăria Municipiului Satu Mare anunță că, începând cu data de 11.07.2016, circulația rutieră și pietonală pe podul Decebal va fi restricționată pe o perioadă de 5 săptămâni, după cum urmează: partea stângă, pe sensul de mers, dinspre intersecția Burdea spre Piața Romană, inclusiv rampa de acces dinspre bulevardul Transilvania, se închide complet, atât pentru traficul pietonal cât și pentru cel rutier, traficul urmând să se desfășoare pe partea dreaptă, pe câte un singur sens de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere și solicităm respectarea semnalizărilor și a presemnalizărilor, precum și o atenție sporită în trafic”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Primăria Satu Mare.

  Reabilitarea podului Decebal presupune realizarea de lucrări de refacere și consolidare a structurii de rezistență, lucrări de montare hidroizolație, rosturi și guri de scurgere noi, refacere parapeți pietonali și scări de acces pietonale, montare borduri înalte, reparații cu mortare speciale și protecția anticorozivă a tuturor suprafețelor atât de metal cât și de beton și lucrări de modernizare a sistemului de iluminat stradal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img