More


  Cuplurile de aur, premiate!

  - Advertisement -

  cupluri

  Primăria municipiului Satu Mare a premiat ieri cuplurile de aur ale Sătmarului. 27 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la cel mai important “da” din viaţa lor au fost felicitate de către primarul Kereskenyi Gabor. Totodată, au fost prezente 3 cupluri care au împlinit 60 de ani de căsnicie, acestea fiind, de asemenea, felicitate de către conducerea primăriei.

  Într-un discurs introductiv, edilul municipiului Satu Mare a dorit să spună câteva vorbe despre importanţa zilei şi despre exemplul pe care tinerii ar trebui să îl ia de la acei vârstnici.

  “Este un moment important şi solemn, în care oferim un semn de respect faţă de acele cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. Consider că această fidelitate trebuie să fie un exemplu pentru generaţia tânără şi cred că, înafară de respect, este un semn de solidaritate. Le oferim şi o sumă de bani, încercând să le înseninăm aceste clipe deoarece, ştim cu toţii că marea majoritate trăiesc din pensii cam subţiri”, a spus edilul municipiului Satu Mare.

  Înainte de a le oferi diploma de fidelitate şi suma de 500 de lei, primarul a dorit să le adreseze câteva vorbe celor 30 de cupluri.

  „Este un moment de respect al autorității locale pentru dumneavoastră, o mulțumire și un semn de solidaritate din partea municipalității. Dorim să înseninăm această clipă importantă din viața dumneavoastră cu acest mic cadou și, nu în ultimul rând, vă apreciez foarte mult pentru fidelitatea de care ați dat dovadă în viața dumneavoastră”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img