Dedeman, de vineri şi în Satu Mare

Dedeman11

Dedeman îşi lărgeşte echipa ajungând astfel la 43 de magazine la nivel naţional. Ultimul oraş adăugat pe listă este Satu Mare, care, începând cu data de 29 iulie, va avea parte de facilităţile de care beneficiază şi celălalte oraşe aflate în reţea.

Magazinul de circa 11 milioane de euro a creat deja peste 150 de locuri de muncă, iar printre cele circa 40.000 de produse expuse la raft se vor afla şi produse ale firmelor locale. În spaţiul de 12.700 de mp este inclusă şi o seră de aproximativ 1.900 de mp. Pe lângă vânzarea la raft, sătmărenii vor putea comanda produsele online de pe dedeman.ro deoarece aceste servicii sunt special gândite pentru confortul clienţilor Dedeman. Situat pe strada Careiului, nr. 81, magazinul, care dispune şi de o parcare proprie cu 399 de locuri, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă.

Totul pentru casa ta
Fie că doresc să îşi construiască o casă, să împrospăteze aspectul căminului sau dezvoltă proiecte imobiliare de amploare, sătmărenii vor avea de acum, mult mai aproape, soluţia completă pentru toate nevoile lor.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”- Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Echipa de angajaţi, dezvoltată după un amplu proces de recrutare şi instruire, perfecţionată în câteva din magazinele Dedeman deja funcţionale, este pregătită oricând să ofere clienţilor sfaturi de specialitate, pentru ca aceştia să ia, în cel mai scurt timp, cele mai bune decizii, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Aplicaţie şi pe mobil
Pentru şi mai multe detalii privind produsele comercializate, clienţii din Satu Mare pot acum să folosească şi aplicaţia Dedeman pentru mobil care, printr-o simplă scanare a codului de bare de pe eticheta de preţ a produsului, oferă toate informaţiile şi caracteristicile acestuia.

Noul magazin va oferi sătmărenilor şi servicii auxiliare şi facilităţi de care clienţii Dedeman din celelalte oraşe din reţea se bucură deja.

Serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse sunt opţiunile special gândite pentru confortul clienţilor care apelează la Dedeman pentru proiectele lor.

dedeman1

Sătmarul intră în familia Dedeman
Prin inaugurarea magazinului din Satu Mare compania Dedeman continuă procesul de expansiune ce vizează atingerea unui număr de 50 de magazine la nivel naţional.

Următorul pas în această direcţie este deschiderea magazinului din Oradea, care va avea loc tot în vara acestui an.

Dedeman în cifre: 43 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu; peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii; peste 8300 de angajaţi; între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 24 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Ioana Simion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

MOBILIZARE. ÎMPREUNĂ PENTRU MEDICII SĂTMĂRENI, ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ

Membri Asociației Uniți pentru Satu Mare s-au mobilizat exemplar și până acum au reușit să adune fonduri pentru a ajuta medicii sătmăreni aflați în...

OFICIAL. Cadre Medicale de la AMBULANȚĂ, în IZOLARE. S-a intervenit la un CAZ SUSPECT de COVID-19

Mai multe cadre medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare sunt, de ieri dimineață, în izolare la domiciliu. Informația a fost confirmată...

DOTĂRI. Echipamente MEDICALE de aproape 1,25 MILIOANE lei pentru SPITALELE din Satu Mare

  Echipamentele instituțiilor de sănătate ale Județului Satu Mare sunt completate cu aparaturi medicale indispensabile tratamentului pacienților infectați cu virusul COVID-19! Valoarea totală a investiției...

OPINIE DE GAZETAR. DUMITRU ȚIMERMAN. Ajutoarele umanitare și Ideile generoase luptă  împotriva noului coronavirus

Starea de necesitate provocată de coronavirus a reușit să unească românii de pretutindeni sub cupola altruismului ( altruism : Dispoziția de a acționa dezinteresat,...

ANUNȚ IMPORTANT cu privire la TAXELE și IMPOZITELE locale

Primăria Municipiului Satu Mare informează sătmărenii despre faptul că toate serviciile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt disponibile numai online. Pentru protejarea...