More


  DOAMNE, CE RUȘINE!

  =

  olimpia

  La începutul pregătirilor Olimpia remiza acasă într-un amical cu Kisvarda. Se termina 2-2 cu un eurogol al lui Vasile Pop și o evoluție bunicică a echipei chiar și în partea secundă când în teren au fost nouă juniori…La final de pregătire, căci în mod normal campionatul trebuia să înceapă pe 30 iulie, Olimpia e de nerecunoscut și în fața aceluiași adversar din Kisvarda suferă cea mai mare umilință din ultimii ani. Galben-albaștrii pierd cu 0-9 și se fac de rușine cu câteva zile înaintea startului noului sezon…
  Iar când pierzi cu 0-9 chiar și într-un amical multe n-ar fi de spus… Doar că Olimpia pare că a ajuns ca în povestea cu copilul cu prea multe moașe care moare nebotezat!

  Dintr-un proiect lansat cu sătmăreni și pentru sătmăreni am ajuns mai întâi să aducem tot soiul de vedete pe bani mulți și manageri din Sălaj pentru a juca prin play out. Ori în play off dacă s-au mai retras unii … Acum i-am dat la o parte pe cei vechi oarecum pe bună dreptate pentru că au lăsat clubul cu o grămadă de datorii…Doar că în loc să îndreptăm lucrurile mai rău le încâlcim…Ne-am trezit cu un team manager din Târgu Mureș a cărui mare realizare fotbalistică pare a fi prietenia cu Anamaria Prodan. Cu un nigerian adus din liga a 4-a din Sălaj ce probabil nici la Decebal n-ar fi titular și cu un portar adus de la Craiova care la Kisvarda are pe conștiință câteva din cele nouă goluri încasate… Din ultimele achiziții doar Krausz pare a fi un cadet ok… Până la urmă întrebăm și noi, nu dăm cu parul…Nu erau mai buni un Curileac, Bujor sau Lung readuși la Satu Mare, poate cu 2 lei mai mult la salariu decât băieții aștia excentrici dar fără cheltuieli de cazare și masă? Nu erau mai buni de exmplu un Gavrilescu ori Feier decât un atacant adus din liga a 4-a din Sălaj ? Ori vorba lui Cristi Mucenica ( n.r. pentru cei veniți mai nou prin Satu Mare, un fost fotbalist la Olimpia) : ”Apoi de astia sunt în județ câți vrei. Conducătorii ăștia chiar nu au minte de doi bani”.

  Din păcate însă noi nu suntem decât niște simpli ziariști, observatori ai fenomenului și cu păcatul că ținem prea mult la Olimpia. Și nu ne-a înzestrat Domnul cu calități de mega manageri.

  Aflăm după meci că antrenorul Mircea Bolba și-a dat demisia . Poate unii chiar asta și-au dorit. Și că deja se caută înlocuitor… O fi având și Bolba vina lui pentru acest 0-9, dar numai el?

  Cât despre meciul de sâmbătă…a fost 0-0 până-n minutul 30. Cu o bară a lui Krausz.
  După care au început să curgă golurile în poarta lui Preda ca și berea în halbele fanilor, în Centrul Nou pe timpul Europeanului!

  Kisvarda – Olimpia 9-0 (3-0)
  Marcatori: Szabo, Delczeg, Rajczi 2, Cseri 2, Lucas, Olah, Eros.

  Olimpia: Preda – Munteanu, Mureşan, Onicaş, Iuhas- Bura, Villand, Krausz, Pop- Idris, Faur. Au mai intrat Rus, Ciul, Erdei, Toma, Csik, Lukacs, Ştef, Nemeş, Goţ.

  P.S. Luni avem o ședință de comitet director la Olimpia. Poate n-ar strica să ne reamintim că la clubul ăsta ar fi vorba de sătmăreni, pentru sătmăreni și cu sătmăreni! Din banul public dat de sătmăreni. Nu mai repetați greșelile trecutului că acum nu ne mai salvează nici play out-ul și nici Gloria Buzău!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img