More


  Emoții în alb și albastru

  - Advertisement -

  somesul5

  Someșul Satu Mare a stat mai mereu în umbra Olimpiei. A fost ani la rând echipa de cartier susținută de IPSUIC și care se bucura de promovările din Divizia C sau de rămânerea în ”B”. Niciodată nu a vrut mai mult de atât…Și și-a asumat mai mereu rolul de antecameră pentru Olimpia.

  Jucătorii care au scris istorie pentru clubul Someșul s-au revăzut, sâmbătă, după ani și ani. Iar inițiativa organizatorilor, Ștefan Szilagyi și Dacian Nastai, a fost lăudată de toată lumea fotbalului sătmărean.

  Ziua specială a început la ora 9 la stadionul Someșul. A urmat drumul, greu, poate cel mai greu, până la cimitirul de pe Amațiului. Pentru un moment de reculegere la mormintele foștilor conducători, antrenori sau colegi…N-a lipsit îndemnul…”Să intreee!” făcut celebru la stadion de Ștefan Szilagyi cu trimitere la fostul președinte Aurel Buzaș…Din păcate însă nea Aurel n-a mai fost aici să-și vadă copiii jucând încă o dată!

  A urmat meciul de la ora 11. Albii contra albaștrii…La un moment dat , din cauza caniculei, am avut impresia că se joacă 15 contra 15…N-a mai contat. S-a terminat 2-2 și normal că am avut și un penalty scos de președintele AJF-ului, Ștefan Szilagy.Și transformat tot de el…

  Pereș, Pteancu, Boroș, Pataki, Bencze, Borz, Boudi, Pintea, Lohan, Pataki, Balogh, Szilagyi, Puț, Donca, Cozma, Ziman, Domuța,Kirner, Merker, Mociran, Suciu, Rădulescu, Iacob, Glodean,Pop, Csata și mulți alții plus foști oficiali ai echipei au răspuns prezent la prima întâlnire…

  Cum era și firesc totul s-a decis la loviturile de departajare…Și a fost ca un aperitiv la ce avea să vină la sfertul de finală Germania-Italia. Căci și la Someșul s-au dat vreo 20 de lovituri până când, cu greu, s-a decis învingătoarea: SOMEȘUL SATU MARE!

  Repriza a 3-a a fost una și mai interesantă…Cu povești, amintiri, marcaje om la sticla de apă plată cu lămâie sau…bere.

  Felicitări organizatorilor și la cât mai multe astfel de întâlniri.HAI SOMEȘUL!
  Un reportaj luni seara de la ora 20,45 la Nord Vest TV în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare