More


  EURO pus la colț ! CR7 sau CRX? Răspuns corect…Renato Sanches!

  =

  sanches

  O fi drept fotbalul ăsta? Mergi la Euro cu ceva emoții…La turneul final nimerești într-o grupă cu trei echipe de pluton. Nu bați pe nimeni în 90 de minute și totuși te califici în semifinale. Bașca, omul tău numărul unu…sau numărul 7 , mă rog, e campionul lufturilor! Da…asta e Portugalia , prima semifinalistă. 0-0 cu Austria, 1-1 cu Islanda, 3-3 cu Ungaria, 1-1 ( 2-1 în min 120) cu Croația și 1-1 cu Polonia…Dacă mai vine și Țara Galilor în semifinale am zice că Ronaldo &co au mâncat altceva la meniu și nu tradiționalul ..bacalhao!

  Pe partea cealaltă de tablou au rămas Franța, Germania, Italia și bineînțeles Islandansson!

  Că veni vorba de remize…Ne aducem aminte de Italia lui Enzo Bearzot. În 82 la Mondiale au făcut tre egaluri chinuite . Cu Peru, Polonia și Camerun…O da…Camerun cu prietenul nostru Roger Milla. Polonia cu Boniek și Italia cu Rossi și Tardelli…Na și după trei remize în grupă italienii au luat titlul mondial. E drept că apoi au bătut Argentina, Brazilia, Polonia și RF Germania.

  Acum portughezii s la un pas de finală după cinci remize!!! Na asta da performanță!

  Cât despre polonezi…parcă-i boala echipelor din estul  Europei. Dai un gol, conduci și apoi te retragi. De ce? Mai ales când ai super echipă… Dacă tot umblăm la statistici…Polonia n-a pierdut niciun meci la Euro.A fost egala campioanei mondiale și nu a fost condusă niciun minut. Și totuși a plecat acasă!

  A plecat și Del Bosque…Amintim asta numai ca să vadă și Tata Puiu că și latinii au onoare , nu numai englezii..

  În rest..week end plăcut…Hațegan a plecat repede de la Euro ca să aibe timp să-și facă bagajele pentru RIO. Arbitru nostru din Arad a fost inclus în lotul pentru Jocurile Olimpice.Problema e că acolo fotbalul va fi la …” și altele”!

  1. Ce ziceți de Renato Sancho? Puștiu ăla ce seamănă un pic la freză cu Gullit de la Euro 88: Are 18 ani. A dat un supergol joi seara, l-a uat Bayern cu vreo 30 milioane euro și a zis cu tupeu la penalty-uri…”Ronaldo bate primu, eu al doilea!”. Și a bătut…cu tupeu, în vinclu! La noi în România la 18 ani ești necopt, nu te bagă nimeni în seamă iar la Națională n-ai nicio șansă să ajungi…Uite și de asta am ajuns să ne bată albanezii!


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img