More


  Eurogolul lui Vasile Pop și…mulți puști!

  =

  Olimpia a jucat al doilea amical al verii , sâmbătă după amiază, și încet lucrurile par a intra în normal la echipa fanion.

  Elevii lui Bolba și Csik au remizat , 2-2 cu Kisvarda, o trupă de liga a 2-a din Ungaria, iar în lot au început să apară și achizițiile noi și bineînțeles puștii testați de la echipele de juniori.

  Meciul n-a fost unul spectaculos, și la drept vorbind nici nu putea fi în condițiile în care Olimpia e înaintea cantonamentului și a pierdut o serie de jucători. Faur a deschis scorul în minutul 20 dintr-un penalty scos de Bura. S-a jucat mai mult la mijlocul terenului iar oaspeții au părut lipsiți de reacție în prima repriză…În partea a doua Bolba face schimbări. Intră nou venitul Vasile Pop , un atacant născut la Certeze dar care în ultima vreme s-a remarcat la FCM Baia Mare , dar și vreo nouă puști de la echipele de juniori.

  Jocul se mai deschide, apar spațiile și…erorile. Eros egalează în minutul 73 dar imediat atacantul Vasile Pop reușește un eurogol. Pătrundere din lateral dreapta și șut în vinclu de la marginea careului. 2-1 min 77…Un gol prin care cu siguranță și-a făcut loc în lotul galben-albaștrilor… Oaspeții reușesc egalarea în minutul 83 prin Delczeg pe fondul unor nesincronizări în defensiva noastră…

  ”Sunt multe de pus la punct, dar avem timp să lucrăm și în cantonament și apoi la toate aspectele jocului. Important e ca acești copii să înțeleagă că au o șansă mare de a face pasul spre liga a 2-a și să muncească serios ” a spus la finalul partidei Mircea Bolba. Olimpia va pleca de miercuri în cantonament pentru 10 zile la Nyirbator. ” Sunt condiții foarte bune. Trei terenuri de joc, baza de cantonament cu recuperare și avem deja cinci amicale perfectate” a confirmat Bolba.

  Olimpia- Șuta- Ciul, Onicaș, Mureșan, Iuhas-Rus, Munteanu, Villand, Bura-Kanalos, Faur. Au mai intrat: Moroz, Soproni, Csik, Ștef, Toma, Nemeș, Lukacs, Micaș, Bococi, V.Pop.

  Vasile Pop , prima achiziție. Urmează Anca Trip?
  Cum FCM Baia Mare are șanse minime să supraviețuiască în liga a 2-a, jucătorii s-au reorientat . Printre ei și atacantul Vasile Pop care a ajuns la Olimpia Satu Mare și conform declarațiilor lui Catrinel Raț , certezanul va rămâne în lotul galben-albaștrilor. Tot la capitolul achiziții, portarul Anca Trip Iulian e la un pas de a reveni de la UTA la Olimpia. Presa din Arad a anunțat sâmbătă că Anca Trip și-a reziliat deja contractul cu UTA și va reveni la Satu Mare. În aceste condiții Olimpia se va despărți mai mult ca sigur de Băican , și la amicalul de sâmbătă rezerva lui Șuta fiind juniorul Moroz .

  ”Până la mijlocul săptămânii viitoare sperăm să avem numirile în consiliul de administrație și din partea Consiliului Județean și apoi să fie validată noua conducere. ” ne-a declarat Pataki Zoltan , cel care pare a fi principalul favorit la funcția de președinte executiv la Olimpia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img