More


  Evenimentul automobilistic al anului în judeţ

  - Advertisement -

  raliu

  Pe traseul deosebit de la Luna Şes va avea loc azi cea de a treia ediţie a Raliului VTM organizat de ACR.

  Directorul de concurs, David Seletye, spune că toate detaliile au fost puse la punct şi că speră ca şi vremea să ţină cu participanţii şi spectatorii.

  “După reacţiile pe care le am avut de la iubitorii sporturilor cu motor cred că va fi un număr mare de spectatori. Înscrierile s-au făcut online şi până vineri seara listele au fost deschise. Vor fi locuri special amenajate pentru spectator şi în plus vom avea şi pauze între manşe în care publicul să urce pe traseu” a spus David Seletye.

  Legat de costurile de participare la Cupa VTM de la Luna Șes , David Seletye spune că un pilot membru ACR plătește o taxă de 230 de lei în vreme ce participanții care nu sunt în familia ACR dau cu 100 lei mai mult.

  Organizatorii anunță că drumul DJ109G va fi închis circulaţiei în data de 09.07.2016 de la orele 8.00 până la orele 18.00.

  Totul e pregătit și se anunță o participare record mai ales că raliul face parte de acum din Campionatul Internațional ACR de viteză pe traseu montan.

  Plan orar:

  8.00 – închiderea circulaţiei
  10.30 – recunoaşteri
  12.00 – antrenamente cronometrate
  13.30 – manşa I de concurs
  17.00 – festivitatea de premiere
  18.00 – deschiderea circulaţiei
  Organizatorii sunt CS Rider’s Satu Mare, ACR Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare şi Primăriei Negreşti-Oaş, Luna Şes.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img