More


  Festivalul AugustFest, la a IX-a ediţie

  - Advertisement -

  August-Fest-Carei

  După ce în anii trecuţi s-a bucurat de un real succes, luând astfel amploare, tradiţionalul Festival Medieval de la Carei se va desfăşura şi anul acesta, în perioada 30-31 iulie. Direcţia de Cultură şi Turism le-a pregătit careienilor, şi nu numai, un program excepţional. Festivalul Medieval va fi urmat de o serie de manifestări culturale în cadrul Festivalului AugustFest.

  „La fel ca şi în anii trecuţi, vom organiza în perioada 30-31 iulie o nouă ediţie a Festivalului Medieval, care se va desfăşura în parcul dendrologic. Festivalul va fi precedat de Caravana TIFF, care va poposi în Carei la mijlocul lunii iulie”, a declarat Bogdan Georgescu, directorul Direcţiei de Cultură şi Turism Carei.

  Totodată, timp de 8 zile, toţi cei care vor vizita oraşul Carei vor avea prilejul de a se relaxa într-un mediu odihnitor.

  „De asemenea, vom organiza în prima parte a lunii august, conform tradiţiei, cea de-a noua ediţie a Festivalului AugustFest. Timp de opt zile, în fiecare seară, careienii și toți cei care vor vizita orașul vor avea ocazia să se relaxeze și să se distreze la evenimentele care vor avea loc în cadrul Festivalului AugustFest. Pe toată durata festivalului vor avea loc evenimente tematice, astfel încât publicul de toate vârstele și gusturile să poată avea parte de cele mai variate tipuri de spectacole sau activități, de la spectacole de muzică ușoară, muzică retro, muzică de fanfară, jazz, dixieland și muzică de petrecere, demonstrații de dans modern, competiții sportive și expoziții de artă fotografică”, a adăugat directorul Direcţiei de Cultură şi Turism Carei, Bogdan Georgescu.

  Organizatorii, ca în fiecare an, îi aşteaptă cu drag şi deschidere pe toţi cei interesaţi de aceste desfăşurări.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare